Χωρίζουν οι δρόμοι του Febvre με την Yamaha

Η Yamaha Motor Europe ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου με τον Romain Febvre στο τέλος του 2019 οι δυο πλευρές δε θα είναι ξανά μαζί.

Ο Febvre με την Yamaha, κέρδισε αγωνιζόμενος με την YZ450FM 27 σκέλη (hit), ανέβηκε 50 φορές στο βάθρο και κέρδισε 12 αγώνες. Αναμφίβολα, η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του ήταν ο παγκόσμιος τίτλος που κέρδισε στην κατηγορία MXGP το 2015, σε μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη καθώς ήταν η πρώτη του στη μεγάλη κατηγορία.

Επιπρόσθετα με τις επιτυχίες στους αγώνες, ο Γάλλος αναβάτης της YZ450FM, έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της Εθνικής Ομάδας της Γαλλίας στον αγώνα των Εθνών όπου κατάφερε να φύγει νικητής σε τρείς περιπτώσεις.

Η Yamaha είναι ευγνώμων για τα πέντε χρόνια συνεργασίας με τον Febvre, όπου μαζί μοιράστηκαν αρκετές αξέχαστες στιγμές. Η Monster Energy Yamaha, ανυπομονεί να ολοκληρώσει τους εναπομείναντες τέσσερις φετινούς αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross με τον Febvre, όπου ευελπιστεί ότι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες.