Σε διπλό ταμπλό το παίζει ο Lorenzo

Ο Jorge Lorenzo προσέγγισε την Petronas Yamaha για μία πιθανή μετάβαση στην ομάδα το 2021, ενώ συνεχίζονται οι επαφές με την Pramac Ducati.

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν αρκετές φήμες και ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο Ισπανός πρωταθλητής έχει ήδη μπει σε διαπραγματεύσεις με την Pramac, ώστε να ανταλλάξει θέσεις με τον Jack Miller.

Είναι αλήθεια πως ο Lorenzo θέλει να σπάσει το 2ετές συμβόλαιό του με τη Honda και να αγωνιστεί με άλλη ομάδα το 2020, ενώ η SIC Yamaha είναι μία επιλογή σε βάθος διετίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του motorsport.com, ο 3 φορές πρωταθλητής του MotoGP έχει αυτοπροταθεί και στην Petronas Yamaha, τη δορυφορική ομάδα της ιαπωνικής εταιρείας, και η οποία ανήκει στην πίστα της Sepang.

Όπως είναι φυσικό, αυτές οι εξελίξεις έχουν εξοργίσει τη διοίκηση της Honda, που φέρεται να ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Ισπανό σχετικά με το τι προτίθεται τελικά να κάνει την επόμενη χρονιά.

Καμία επίσημη κίνηση δεν έχει γίνει ακόμα από καμία πλευρά, με τον μάνατζερ του Lorenzo, Albert Valera, να δηλώνει πως μία πιθανή συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του πελάτη του και του HRC θα ήταν «περίπλοκη».

Πηγή:totalracing.gr