Φώτος Γιαννούρη: Προετοιμασίες εν όψει Cyprus Rally

Οι μέρες πλησιάζουν, η αγωνία μεγαλώνει και οι ετοιμασίες για το επερχόμενο Cyprus Rally είναι στο ζενίθ.

Ο Φώτος Γιαννούρη είναι ένας από τους οδηγούς που θα τρέξουν στον έκτο γύρο του Πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής και για το λόγο αυτό άρχισε νωρίς την προετοιμασία του Mitsubishi Lancer EvoIX ούτως ώστε να είναι ετοιμοπόλεμο για τον σκληρό αγώνα.

Θέματα αξιοπιστίας σε προηγούμενους αγώνες δεν επέτρεψαν στον Γιαννούρη να βρει τα όρια του Evo IX και η ομάδα κινείτε σε αυτή την κατεύθυνση με στόχο στο Cyprus Rally να κυλίσουν όλα ομαλά.

Χωρίς το άγχος των βαθμών, ο Γιαννούρη θα επιδιώξει να κάνει ένα γρήγορο αγώνα απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό στην κατηγορία τόσο από Κύπριους οδηγούς όσο και από οδηγούς προερχόμενους από χώρες της Μέσης Ανατολής αφού ως γνωστόν ο αγώνας προσμετρά στο πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής.

 

«Δεν υπάρχει το βαθμολογικό άγχος και έτσι αυτό μου επιτρέπει να αγωνιστώ ελεύθερα», είπε ο Φώτος Γιαννούρη προσθέτοντας, «Χωρίς αυτή την πίεση στόχος είναι αρχικά ο τερματισμός σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα και κατ΄επέκταση μια θέση όσο ψηλότερα γίνεται στην γενική κατάταξη».

Συνοδηγός του Γιαννούρη είναι ο έμπειρος Ανδρέας Χρυσοστόμου με τον οποίο θα πορευτούν στις δώδεκα ειδικές διαδρομές που αποτελούν τον αγώνα.

Αυτό ήταν το πρώτο τεστ για το Evo IX σε επιφάνεια που προσομοιάζει με τις ειδικές του αγώνα ενώ οι προετοιμασίες θα συνεχιστούν πιο εντατικά τις επόμενες μέρες και θα υπάρξουν περεταίρω δοκιμές ούτως ώστε το αυτοκίνητο να ρυθμιστεί κατάλληλα και να μπορέσει το πλήρωμα να υλοποιήσει τους στόχους του.