Φωτογράφοι του WRC στο τιμόνι αγωνιστικού

Δυο απο τους κορυφαίους φωτογράφους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι WRC θα αφήσουν τις φωτογραφικές μηχανές τους και θα πάρουν το τιμόνι ενός Peugeot 208 R2, αυτή την εβδομάδα σε ασφάλτινο αγώνα ράλι της Πορτογαλίας.

Ο André Lavadinho, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του @World Media agency και συνεργάτης στο wrc.com, θα διαγωνιστεί στο Constalica Rallye Vouzela (1-2 Σεπτεμβρίου) και στο πλευρό του θα βρεθεί ο Gergely Makai, ο οποίος συνεργάζεται με τον Lavadinho, αλλά είναι και συνοδηγός στην πατρίδα του την Ουγγαρία.

Ο 31ος ετών Lavadinho, ο οποίος έχει πορτογαλική καταγωγή, αγωνίστηκε σε ένα μόνο ράλι πριν τερματίζοντας στην έκτη θέση στο Especial Sprint Riba D’Ave αγώνα της πατρίδα του.

“Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσω τον Gergely να διαβάζει σημειώσεις στα αγγλικά”, εξήγησε. “Ο ξάδερφος μου με βοήθησε να καταλάβω τις σημειώσεις και να δημιουργήσω ένα εύκολο σύστημα για να εξοικειωθώ γρήγορα με τον Gergely”.

Εκτός από την πρόκληση για τον Lavadinho, θα είναι επίσης δύσκολο και για τον Makai, ο οποίος δεν έχει γράψει η διαβάσει σημειώσεις στα αγγλικά πριν. Αλλά είναι βέβαιος ότι το γλωσσικό φράγμα δεν θα κρατήσει το δίδυμο πίσω.

Είπε: “Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά νομίζω ότι θα τα πάμε καλά. Η Πορτογαλία είναι μια φανταστική χώρα, έχει απίστευτες ειδικές διαδρομές και είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να υπολογίζουμε στην υποστήριξη των πορτογάλων σε αυτό τον αγώνα.”

Ο αγώνας περιλαμβάνει εννέα ειδικές διαδρομές και θα ξεκινήσει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου με την Super Special Stage στη Βουζέλα, ενώ ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με οκτώ ακόμη ειδικές διαδρομές την Κυριακή.