Υπερπολυτελές Βραβείο για τον νικητή του Ράλι Τουρκίας

Οι διοργανωτές του Ράλι Τουρκίας έχουν αποκαλύψει ότι ο νικητής του αγώνα της Τουρκίας (13-16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό βραβείο το οποίο είναι διακοπές μίας εβδομάδας με ένα υπερπολυτελές 47 μέτρων Super Yacht.

Οι προετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή του χωμάτινου αγώνα στο ημερολόγιο του WRCγια πρώτη φορά από το 2010. Ο αγώνας της Τουρκίας και 10ος της χρονιάς για το πρωτάθλημα WRCαποτελείται από 17 ειδικές διαδρομές που περνούν από τις περιοχές Marmarisκαι Muğla.

Για να γιορτάσουν την μεγάλη επιστοφή, οι αξιωματούχοι της τουρκικής ομοσπονδίας (TOSFED) θα προσφέρουν στον ταχύτερο οδηγό – μαζί με τους φίλους του αλλά και την οικογένεια του – τη χρήση του υπέρ πολυτελούς  σούπερ γιοτ “Bebe” για μια εβδομάδα, ώστε να απολαύσουν μαζί την Τουρκική Ριβιέρα.

Το “custom-built” σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα ενώ διαθέτει πισίνα, τζακούζι, κλιματισμό και WiFi, όπως επίσης και πιάνο.

“Το Bebe είναι ένα εκπληκτικό SuperYachtκαι είμαι βέβαιος ότι ο νικητής οδηγός, η οικογένεια του και οι φίλοι του θα απολαύσουν αξέχαστες διακοπές στο πλοίο”, δήλωσε ο Serkan Yazici, Πρόεδρος της TOSFED.

“Η Τουρκική Ριβιέρα περιλαμβάνει εκπληκτικά τοπία με παραλίες, κολπίσκους και σημεία αγκυροβολίσης και ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας θα είναι σε θέση να χαλαρώσει και να απολαύσει την περιοχή σε ένα πολυτελές περιβάλλον”.

Ο αγώνας για την εξασφάλιση της χρήσης του σούπερ σκάφους Bebe θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, όταν η ιστορική περιοχή Meydan του Μαρμαρίς θα φιλοξενεί την τελετή εκκίνησης.