Τσεχία – EURO NASCAR 2: Μπράβο Βλαδίμηρε!!!

Στην Τσεχία και την πίστα Most διεξήχθη ο τρίτος γύρος για το πρωτάθλημα EURO NASCAR 2 στο οποίο συμμετέχει και ο ταλαντούχος Βλαδίμηρος Τζωρτζής πίσω από το τιμόνι μιας Ford Mustang της ομάδας Academy Motorsports.

Ο συμπατριώτης μας στον πρώτο αγώνα που έγινε το Σάββατο δυσκολεύτηκε αρκετά αφού αντιμετώπισε πρόβλημα με τον υαλοκαθαριστήρα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να βγει από τα πιτς και από τρίτος να εκκινήσει τελευταίος.

Σα να μην έφτανε αυτό, μετά το δεύτερο γύρο αντιμετώπισε πρόβλημα με τον συμπλέκτη με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Σήμερα ο Τζιωστζής ήταν από άλλο πλανήτη. Άφησε στην άκρη την χθεσινή απογοήτευση και έκανε ένα ονειρικό αγώνα. Εκκίνησε από την 17η θέση και κυριολεκτικά περνούσε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Το πέσιμο της καρό σημαίας τον βρήκε τρίτο γενικής, αποτέλεσμα που οδήγησε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα και την οικογένεια του σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 184 βαθμούς, τρείς λιγότερους από τον δεύτερο Martin Doubek και 40 από τον πρωτοπόρο Tobias Dauenhauer.

Ο επόμενος αγώνας για το EURO NASCAR 2 θα διεξαχθεί στην Κροατία το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες:EuroNASCAR/Σωτήρης Κασέτας

Βαθμολογία