Τρομερά Επιτυχημένο το 1ο Limassol Motor show and Motion

Με μεγάλη επιτυχία, εμπορικές συναλλαγές και χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες τελείωσε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου το LimassolMotorshowandMotionστη Λεμεσό.

Το event προκάλεσε πραγματική κοσμοσυρροή τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους επισκέπτες οι οποίοι έτρεξαν για να θαυμάσουν καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, υπηρεσίες αλλά και για να δούνε μοναδικά εκθέματα και διαδραστικά παιχνίδια.

Από εμπορικής πλευράς οι εκθέτες έμειναν πέραν για πέραν ευχαριστημένοι καθώς το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο πέραν από την πλούσια προβολή την οποία τους πρόσφερε η εκδήλωση. Σε δηλώσεις τους,  εκπρόσωποι των εταιρειών δήλωσαν ότι η δυναμική του χώρου μαζί με την άψογη διοργάνωση, προκάλεσαν ένα μοναδικό eventτο οποίο φέρνει θύμισες από τις παλιές ένδοξες μέρες τις κρατικής έκθεσης.

Ο Υπουργός Μεταφορών , επικοινωνιών και Έργων κατά την τελετή έναρξης δήλωσε των θαυμασμό του για το πλούσιο περιεχόμενο της εκδήλωσης και την πολύπλευρή οικονομική και κοινωνική συνεισφορά την οποία παρέχει στους επισκέπτες.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαΐδης εμφανώς εντυπωσιασμένος από την εκδήλωσε , τόνισε ότι είναι βέβαιος για την δημιουργία ακόμη ενός πετυχημένου θεσμού για την πόλη της Λεμεσού. Η μεγάλη και σημαντική πλέον αγορά της Λεμεσού μπορεί να φιλοξενεί τέτοιες πετυχημένες εκδηλώσεις.

Από πλευράς των διοργανωτών ο διευθυντής της εταιρείας DacorAdvertisingΔήλωσε

‘ Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και εκθέτες οι οποίοι πίστεψαν στο όραμα μας και μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό event. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται η μεγάλη επιτυχία την οποία σημείωσε το event. Πέραν των 15 000 επισκεπτών, αρκετές σημαντικές εμπορικές συναλλαγές και μεγάλο ενδιαφέρον από τους εκθέτες για την επόμενη εκδήλωση του χρόνου. Έχουμε αρκετές παρακρατήσεις από φέτος για του χρόνου και θεωρούμε ότι αυτό υποδηλώνει το πόσο καλά λειτούργησε η έκθεση. Με την φετινή μας εμπειρία προγραμματίζουμε σίγουρα ένα πολύ πιο αναβαθμισμένο eventγια του χρόνου’