Το King Of Europe και το Automobile and Touring Club UAE Ανακοίνωσαν 5έτη Συμφωνία

Στις 17 Ιανουαρίου στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το King Of Europe Ltd και το Automobile and Touring Club UAE, ανακοίνωσαν επίσημα πενταετή συμφωνία  η οποία θα διασφαλίζει την ασφαλή και σωστή ανάπτυξη του επαγγελματικού Drifting στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σε δηλώσεις του ο Mike Procureur γενικός διευθυντής του King Of Europe ανάφερε ότι είναι περήφανοι που συνεργάζονται με την Automobile and Touring Club UAE. Στην συνέχεια ανάφερε ότι πιστεύουν ότι αυτή η συνεργασία είναι ιδανική για τα μακροπρόθεσμα τους πλάνα αλλά και την επιθυμία να τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να γίνουν η κεντρική πλατφόρμα εξέλιξης της περιοχής.

Το King Of Europe, ξεκίνησε το πρώτο πρωτάθλημα GCC το 2016 με την ονομασία Federal Tyres King Of Deser. Με την επέκταση των αγώνων το 2017 θα δούμε 5 γύρους οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, την Ιορδανία και το Μπαχρέιν. Η συνεργασία με την Automobile and Touring Club UAE εγγυάται για τους οδηγούς, τους συνεργάτες, τους αγώνες και τους οπαδούς μια ασφαλή και επαγγελματική εξέλιξη για αυτή την νέα γενιά μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή. Με τις πίστες Yas Marina και Dubai Autodrome ως βασικές, αυτή η νέα συνεργασία υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον για το επαγγελματικό Drift στη χώρα.

Το Drift είναι ένα από τα συναρπαστικότερα Events του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την νεολαία μας σήμερα και ως εκ τούτου η δημοτικότητα του αυξάνεται μέρα με την μέρα παγκοσμίως. Οι διοργανώσεις πρέπει να διεξάγονται σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον και ως εκ τούτου με την υποστήριξη του Automobile and Touring Club UAE αναμένουμε να έχουμε επιτυχημένους αγώνες δήλωσε ο Mohammed Ben Sulayem πρόεδρος του  Automobile and Touring Club UAE.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το King Of Europe http://www.kingofeurope.net

Για περισσότερες πληροφορίες για το Automobile and Touring Club UAE http://atcuae.ae