Τελετή βράβευσης Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας 2018/19

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας διοργάνωσε στο Route 77 την καθιερωμένη τελετή βράβευσης των αθλητών της για τα πρωταθλήματα της σεζόν 2018/2019.

Την έναρξη των απονομών έκανε ο Νεόφυτος Κανάρης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, ενώ σύντομο λόγο απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Πολεμιδιών κος Μάριος Κουκλής, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ζανέτος Κουμάση, ο πρόεδρος της ΕΘΕΑΜ Αργύρης Χ’’ Πάκκος καθώς επίσης και ο πατέρας του αδικοχαμένου Νεόφυτου Τσαγγαρά και επίτιμο μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, κος Γιώργος Τσαγγαράς.

O αντιδήμαρχος Πολεμιδιών κος Μάριος Κουκλής

Ακολούθησαν οι απονομές όπου βραβεύτηκαν οι τρείς πρώτοι από κάθε κατηγορία για τα πρωταθλήματα σε Motocross, Endurosprint και Timecross. Μεταξύ άλλων, βραβεύτηκε ο πρωταθλητής Motocross στην κατηγορία ΜΧ1 Χρίστος Τσαγγαράς, ο πρωταθλητής στην κατηγορία ΜΧ2 Μιχάλης Πάμπουκκας και ο πρωταθλητής στην ΜΧ4 Χρίστος Κημήτρη.
Πλέον, μετά τις απονομές όλοι ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της νέας σεζόν η οποία ξεκινά με τον πρώτο αγώνα motocross στην πίστα MXPRO στην Ποταμιά, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.