Τέταρτος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack

Την ερχόμενη Κυριακή 06 Νοεμβρίου διεξάγεται ο τέταρτος γύρος για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack by Psaltis Autoparts & ENEOSMotor Oil. O αγώνας, που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, θα διεξαχθεί στην πίστα Achna Speedway με διοργανωτή το Σωματείο Time Attack.

Στη μήκους 2,1 χιλιομέτρων διαδρομή (η οποία περιλαμβάνει 11 στροφές) όλη η αφρόκρεμα του TimeAttack είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη απέναντι στα χρονόμετρα, κυνηγώντας το χρόνο που θα τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τους στόχους τους στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά στις 9:00 με ενημέρωση των διαγωνιζομένων και στις 10:00 αρχίζει η προθέρμανση όλων των κατηγοριών.  Στις 11:30 ξεκινά το πρώτο μέρος των χρονομετρημένων περασμάτων και στις 14:00 ο αγώνας μετά το ενδιάμεσο διάλειμμα συνεχίζετε και ολοκληρώνετε με τα δεύτερα χρονομετρημένα περάσματα και τις απονομές στις 16:30.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Μιχάλης Μυλωνάς με το Mitsubishi Lancer Evo IX είναι το μεγάλο φαβορί αφού έχει καταφέρει να επικρατήσει σε όλους τους φετινούς αγώνες.  Στην ίδια κατηγορία αγωνίζεται και ο Μιχάλης Σοφοκλέους που είναι ικανός για την έκπληξη ενώ δυνάμεις δοκιμάζει ο Ανδρέας Καρασιαλής.

Τη νίκη στην κατηγορία RC BE θα διεκδικήσουν οι Λούκας Χριστοφόρου (Talex) και Χρίστος Χ’’ Γεωργίου (Radical), με τον τελευταίο να μετρά δυο συνεχόμενες νίκες και να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς την πρώτη θέση.

Ο Αβραάμ Αβραάμ με το Psaltis Autoparts Nissan Pulsar θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί στην κατηγορία RC E1 απέναντι σε μαχητικούς αντιπάλους όπως η Μαρία Χ’’Γεωργίου (Honda Integra) και Μιχάλης Θεοδοσίου.

Στην κατηγορία RCE2 οι Χάρης Περίκκος με το SKF Mitsubishi Lancer Evo VII και Ραφαήλ Φουρής με Mitsubishi Lancer Evo III θα μονομαχήσουν για τη νίκη.

Στην κατηγορία RCS1 ο Μάριος Μαυρίδης (Honda Civic) θα κυνηγήσει ακόμα μια νίκη και αντίπαλος του θα είναι Στέλιος Κυθεώτης με το PsaltisAuto Parts / SKH Honda Civic

Στην κατηγορία RCS2 ο Στάθης Πανταζής είναι ο μοναδικός αγωνιζόμενος.

Τρείς οδηγοί έχουν τις περισσότερες πιθανότητες νίκης στην κατηγορία Μ2, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου (Mitsubishi Lancer Evo VII), Ανδρέας Πέτρου )Mazda 323) και ο Κωνσταντίνος Κάκας (VW Golf GTI).

Στην κατηγορία S4 ο Mike Θεοδώρου (BMW M4) έχει το απόλυτο σε νίκες και οι Βασίλης Κυριάκου (Mitsubishi Lancer Evo IX) και Ανδρέας Καφάς (Subaru Impreza) και Σταύρος Χαραλάμπους (AUTI TT)  είναι οδηγοί που θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Στην κατηγορία S3 θα τρέξουν οι Σταύρος Χαραλάμπους, Χριστόφορος Χριστοφή και Γιώργος Μακεδόνας.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS και το School of AutomotiveEngineering.