Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας: Νέος Πρόεδρος ο Στέλιος Λαός

Προ ημερών έγινε η εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας η οποία επίσης ήταν και γενική. Δόθηκε αναλυτική κατάσταση των οικονομικών του Συνδέσμου η οποία ήταν ακριβώς η ίδια με το προηγούμενο συμβούλιο, γεγονός που δείχνει ότι έγιναν σωστές κινήσεις διαχείρισης των χρημάτων, τόσο στη διεξαγωγή των αγώνων από το Σύνδεσμο όσο και στις βραβεύσεις που έκανε στου αθλητές του.

Από οργανωτικής πλευράς των αγώνων ο πήχης ανέβηκε και πλέον το νυν διοικητικό συμβούλιο καλείται να παραμείνει στα ψηλά επίπεδα διοργάνωσης των αγώνων που το ίδιο έβαλε.

Από διοικητικής πλευράς τρανταχτή ήταν η αποχώρηση του πρώην πλέον προέδρου Σώτου Τρικοκωμίτη ο οποίος λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει. Μετά που καταρτίστηκε σε σώμα, τον νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από νέο πρόεδρο και νέα μέλη.

Πρόεδρος όπως προαναφέραμε είναι ο Στέλιος Λαός, αντιπρόεδρος ο Πάμπος Λαός, γραμματέας ο Κίκης Κούτσακος, ταμίας ο Φλώρος Στυλιανού και μέλη οι Αντώνης Χειλιμήτρης και οι νεοεισελθόν στο συμβούλιο του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας, Χρήστος Ταππής και Άριστος Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της γενικής και εκλογικής συνέλευσης τιμήθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους, αρχικά ο Σώτος Τρικωμίτης, ο οποίος πλέον είναι και επίτιμος πρόεδρος, καθώς επίσης και οι Λίντα Σεντόνα, Νίκος Εγγλέζου και Γιώργος Σεργίδης.