Συνέντευξη με τους πρωταθλητές Trial 4×4 byJ.Kalivitis

Οι αγώνες Trial 4×4 byJ.Kalivitis που διοργανώνονταιαπο τον Κ.Ο.Φ.Α (Κυπριακός Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου) υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου έχουν ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους πρωταθλητές για το 2017, Σπύρο Δρουσιώτη και Αντώνη Μαρασινό.

Αγαπητοί φίλοι ξεκινώντας την συνέντευξη θα θέλαμε πρώτα απο όλα να σας συγχαρούμε για την πανάξια κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα το οποίο ουσιαστικά κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Ποια είναι τα συναισθήματα που σας διακατέχουν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά συνάμα και πολύ περήφανοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, για τον λόγο ότι με αυτό τον τρόπο νιώθουμε ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι, οι θυσίες μας αλλά και ο αγώνας που δώσαμε όλη την χρονιά.

 

Το πρωτάθλημα κρίθηκε όπως είπαμε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Πότε νιώσατε ότι είστε και είστε εσείς οι πρωταθλητές;

Όντως αυτό ισχύει, ότι δηλαδή κρίθηκαντα πάντα στον τελευταίο αγώνα. Το ότι καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα το νιώσαμε με την λήξη του αγώνα.

 Που πιστεύετε ότι κρίθηκε το φετινό πρωτάθλημα;

Πιστεύουμε ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε σε πολλούς παράγοντες, όπως η τέλεια συνεργασία της ομάδας αλλά και του πληρώματος (Οδηγός και Συνοδηγός).

 Απο του φετινό πρωτάθλημα πιο αγώνα απολαύσατε περισσότερο και γιατί;

Όλοι οι φετινοί αγώνες ήταν πολύ ωραίοι και τους απολαύσαμε, αλλά περισσότερο απο όλους απολαύσαμε τον τελευταίο διότι εκεί καταφέραμε να στευθούμε πρωταθλητές.

 

 Αν θα μπορούσατε να αλλάξετε κάτι απο την φετινή σας παρουσία στο πρωτάθλημα, τι θα ήταν αυτό;

Δεν θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, απλώς με την νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι.

 Ποια θεωρείτε τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σας σημεία;

Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε δυνατά και αδύνατα σημεία, γιατί με την διεξαγωγή του κάθε νέου αγώνα, είναι πάντα το κάτι διαφορετικό.

Πως και αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το 4×4;

Με αυτό το άθλημα ασχοληθήκαμε γιατί αυτό έχει άμεση σχέση με αυτό που ασχολούμαστε, την επιδιόρθωση και την αναβάθμιση αυτοκινήτων αυτή της κατηγορίας.

 

 

 

Εκτός απο το 4×4, ασχοληθήκατε με άλλο άθλημα του μηχανοκίνητου;

 

Ασχοληθήκαμε και ασχολούμαστε με το Trial 4X4 ExtremeOffRoad

Μπήκαμε ήδη στην νέα χρονιά, ποιοι είναι οι φετινοί σας στόχοι;

Οι φετινοί μας στόχοι είναι να έχουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα και μια καλή σταδιοδρομία στους αγώνες.

 Έχετε κάποιο όνειρο το οποίο θα θέλατε να πραγματοποιήσετε;

Το όνειρο μας είναι να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Για να μπορείτε να φτάσετε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος υπάρχει πίσω σας μια ομάδα η οποία σας στηρίζει, οι αφανείς ήρωες, μιλήστε μας για αυτούς.

Η ομάδα που είναι πίσω μας και μας στηρίζειείναι η δεύτερη μας οικογένεια, όπου είμαστε όλοι αδέλφια μεταξύ μας.  Θέλουμε με την ευκαιρία που μας δίνετε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είναι πραγματικά ήρωες για εμάς.

 Ένα τεράστιο κεφάλαιο στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι και οι χορηγοί, μιλήστε μας για αυτούς.

Όντως είναι μεγάλη βοήθεια στο άθλημα αυτό και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την βοήθεια που μας παρέχουν.

 Κλείνοντας θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την πανάξια κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία αλλά και ότι καλύτερο στην νέα χρονιά.

Και εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που καταβάλετε για την προβολή του αθλήματος μας και να ευχηθούμε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο, την δουλεία που κάνετε.