Στο ERC οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας και Αντώνης Χρυσοστόμου

Ένα “γεμάτο’’ 2019 περιμένει το πλήρωμα των Αλέξανδρου Τσουλόφτα και Αντώνη Χρυσοστόμου καθώς πήρε την μεγάλη απόφαση και θα διαγωνιστεί το 2019 σε όλους τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι ERC αλλά και στην κατηγορία ERC1 (περσινή U28), κάτι το οποίο γίνετε για πρώτη φορά από Κυπριακό πλήρωμα. Η ομάδα ολοκλήρωσε ήδη την πρώτη φάση των δοκιμαστικών στο Sweet Lamb της Ουαλίας σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν για την νέα χρονιά αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα το νέο τους αγωνιστικό, ένα Skoda Fabia R5 το οποίο προετοιμάστηκε και θα έχει την τεχνική υποστήριξη της Toksport WRT.  

Αλέξανδρος Τσουλόφτας

Σε δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας μας ανάφερε, “σκοπέυουμε να τρέξουμε ολόκληρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Overall κατηγορία αλλά και στην ERC1 (ERC U28). Από τα πρώτα δοκιμαστικά οφείλουμε να πούμε ότι είμαστε κατενθουσιασμένοι με την συμπεριφορά του αυτοκινήτου και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα πάμε αρκετά καλά την νεα χρονιά. Πάντοτε ήταν στόχος μας να τρέξουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είχαμε πει οτι θα τρέχαμε ένα με δύο χρόνια για να αποκτήσουμε εμπειρία με το R5, πράγμα που κάναμε. Το 2017-2018 ήταν χρονιές ας πούμε προετοιμασίας για το 2019. Μετά απο μία καλή συμφωνία με την DBO Motorsport συμφωνήσαμε να τρέξουμε σε όλους τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στο πλευρό μου σε αυτή την προσπάθεια θα έχω σαν συνοδηγό μου τον Αντώνη Χρυσοστόμου. Νοιώθω πραγματικά στεναχωρημένος που την χρονιά που θα τρέξω σε όλους τους αγώνες του ERC, την ίδια στιγμή ένας απο τους ιστορικότερους, το Rally Acropolis, δεν θα διεξαχθεί!!! Στο τοπικό πρωτάθλημα θα τρέξουμε σε όλους τους αγώνες ράλι με το Citroen R5 και σε όλους τους αγώνες ταχύτητας με το Lancer EVO 9. Στο Cyprus Rally θα τρέξουμε με το Skoda Fabia R5 με το οποίο θα τρέξουμε και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στην κατηγορία ERC1, το τοπικό, αλλά και να προσπαθήσουμε να ανεβούμε όσο το δυνατό πιο ψυλά στην Overall του ERC. 

Αντώνης Χρυσοστόμου

Τα δοκιμαστικά δεν τελειώνουν εδώ, καθώς τον Ιανουάριο θα παραλάβουμε απο την Skoda το αγωνιστικό που θα τρέξουμε, ένα ολοκαίνουργιο Skoda Fabia μοντέλο 2019 και θα κάνουμε κάποια δοκιμαστικά, το πιθανότερο στην Τσεχία’’.  

Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Κυπριακό μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικότερα για το αυτοκινητάθλημα, να δούμε ένα δικό μας πλήρωμα να κάνει το κάτι περισσότερο. Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να έχουμε μια διάκριση και να δούμε την Κυπριακή σημαία να ανεμίζει ξανά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.  

Θα θέλαμε επι τις ευκαιρίας να ευχηθούμε στο πλήρωμα κάθε επιτυχία. Εμείς θα παρακολουθούμε απο κοντά τις προσπάθειες τους και θα σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα.