Στοχεύει νίκη η ομάδα της WD-40 στο δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος Drift

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας της WD-40 στην πρεμιέρα του παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift, o Δαυίδ Δαυίδ και όλοι τα μέλη της ομάδας δηλώνουν πανέτοιμοι για το δεύτερο γύρο του θεσμού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου στην πίστα Achna Speed Way και διοργανώνεται από το Power Drift Club.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο χώρο του πάρκινγκ με τους κριτές να προέρχονται από το θεσμό του King OfEurope/King Of Nations. Αγώνας που αναμένεται αν προσφέρει και πάλι πλούσιο θέαμα στους φίλους των αγώνων πλαγιολίσθησης αφού σε αυτόν λαμβάνουν μέρος όλοι οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.

Μαζί και το πανίσχυρο WD-40 Nissan Silvia S15 Δαυίδ Δαυίδ στη θέση του οδηγού, ο οποίος δήλωσε: «Στόχος μας παραμένει η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος αφού η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να το πετύχει. Πήραμε τη δεύτερη θέση στον τελικό της πρεμιέρας, όμως αυτή τη φορά πάμε καλύτερα προετοιμασμένοι για να βρεθούμε για πρώτη φορά φέτος στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Leo Patriotis Ltd για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε μένα και στην ομάδα μου και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο»

Όπως είναι ήδη γνωστό Δαυίδ Δαυίδ πήρε τη δεύτερη θέση στην πρεμιέρα και βρίσκεται και στη δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας των οδηγών με 111 συνολικά βαθμούς.

WD-40

Το παγκοσμίου φήμης προϊόν WD-40 έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 1953 και προσφέρει περισσότερες από 2000 λύσεις για το σπίτι, το αυτοκίνητο ,το συνεργείο ,τη ναυσιπλοΐα και άλλα. Τα αρχικά ‘WD’ προέρχονται από τις λέξεις Water Displacement δηλαδή εκτόπιση του νερού. Ο αριθμός ‘40’ προήλθε από την 40η φόρμουλα του δημιουργού του, Norm Larsen, για την έγκριση του προϊόντος από την NASA για την οποία και δημιουργήθηκε. Το WD-40 είναι το Νο1 λιπαντικό και αντισκωριακό προϊόν στον κόσμο και αποτελεί και ένα από τα αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως. Ένα σπρέι- εργαλείο για όλες τις χρήσεις!

 Leo Patriotis Ltd

Επίσημος αντιπρόσωπος της WD-40 στην Κύπρο είναι η εταιρεία LeoPatriotis Ltd. Ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2000 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών, κάνοντας 4000 διανομές μηνιαίος.