Στην Κύπρο η πρώτη πανευρωπαϊκή παράδοση της νέας Honda Gold Wing Tour

Στους εκθεσιακούς χώρους της Galatariotis Motors στη Λευκωσία έγινε η πρώτη Πανευρωπαϊκή παράδοση της ανανεωμένης Honda Gold WingTour. O τυχερός ιδιοκτήτης παρέλαβε πριν μερικές μέρες τη μοτοσικλέτα ορόσημο στην παγκόσμια βιομηχανία από τη Λευκωσία.

Η Gold Wing διαθέτει ένα διαχρονικό σχεδιασμό με στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά την οδήγηση, την άνεση και την ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, το Ιαπωνικό εργοστάσιο προχώρησε πρόσφατα σε μια διακριτική ανανέωση βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας.

 

Η Gold Wing Tour δεν είναι τυχαία η ναυαρχίδα της Honda στην κατηγορία της. Βασισμένη, φυσικά στην Gold Wing, εντυπωσιάζει με τις απαράμιλλες επιδόσεις και τον πολυτελή χαρακτήρα της σε αστικές διαδρομές αλλά και στον ανοιχτό δρόμο. Με δυναμική συμπεριφορά και απόκριση κινητήρα που ικανοποιεί τις προσδοκίες κάθε αναβάτη ενώ ο συνεπιβάτης μπορεί να ταξιδεύει άνετα με μία αίσθηση πολυτέλειας, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις επιδόσεις του εξακύλινδρου κινητήρα των 1.833 κυβικών. Αποδίδει 126 ίππους και 170 Nm ροπής, στις 5.500 και 4.000 στροφές αντίστοιχα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή DCT 7 σχέσεων. Ο συνδυασμός αυτός προάγει την ταξιδιωτική εμπειρία με την Gold Wing Tour σε άλλη διάσταση. Επιλέγοντας την έκδοση DCT, ο αναβάτης απολαμβάνει και τις υπηρεσίες συστήματος Start-Stop που απενεργοποιεί τον κινητήρα στο ρελαντί.

Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα για τον αναβάτη περιλαμβάνουν τέσσερα οδηγικά modes, τα οποία επεμβαίνουν και στις ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με τη ρύθμιση προφόρτισης του πίσω ελατηρίου να είναι ηλεκτρονική. Η μοτοσυκλέτα περιλαμβάνει επίσης σύστημα Hill Start Assist για ευκολότερες εκκινήσεις σε ανωφέρειες.

Οι αλλαγές στην έκδοση Gold Wing Tour αφορούν την επένδυση της σέλας από suede και συνθετικό δέρμα, ενώ αυξήθηκε η γωνία της πλάτης του συνεπιβάτη στις 23 μοίρες από τις 16. Επίσης μεγαλύτερο είναι και το Top Box που φθάνει τώρα τα 61 λίτρα, ενώ σε συνδυασμό με τις πλαϊνές βαλίτσες η συνολική χωρητικότητα μεταφοράς αντικειμένων φτάνει τα 121 λίτρα.

Το ηχοσύστημα και τα ηχεία έχουν αναβαθμιστεί και παράγουν ήχο υψηλής ποιότητας. Δύο φώτα ομίχλης LED εγγυώνται άριστη ορατότητα. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να παραγγείλει αερόσακο για την δική του Gold Wing.

Μία θύρα USB στη αριστερή βαλίτσα είναι κατάλληλη για τη φόρτιση κινητού. Αυξάνοντας την άνεση, κυρίως με συνεπιβάτη, η Gold Wing Τourείναι εξοπλισμένη με δύο προγράμματα walking mode (αργής κίνησης) προς τα εμπρός και πίσω, ιδανικά για παρκάρισμα.

Η εντυπωσιακή Honda Gold Wing Tourer βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της Galatariotis Motors, αντιπροσώπων τόσο των αυτοκινήτων όσο και τον μοτοσικλετών Honda στην Κύπρο.