«Ο Αθλητισμός Ασπίδα κατά των Εξαρτήσεων»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σε συνεργασία με την «Συντονιστική Επιτροπή Αθλητισμού Ενάντια στις εξαρτήσεις» έχουν από κοινού αποφασίσει ότι η διοργάνωση και διεξαγωγή του προσεχούς αγώνα Ράλλυ στις  21-22 Μαΐου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στην επαρχία Λάρνακας και με ονομασία «Ράλλυ Φοινικούδες», θα είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια για ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και ειδικά της Νεολαίας κατά των εξαρτήσεων.

Ο Σύμβουλος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας επι θεμάτων Αθλητισμού και Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Συντονιστικής επιτροπής Αθλητισμού Ενάντια στις Εξαρτήσεις κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, σε συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλη Κουλουμά εξέφρασε τις ευχαριστίες και ικανοποίηση του για την πρωτοβουλία και ενέργεια της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και η οποία συμβάλει στην προσπάθεια όπως ο Αθλητισμός αποτελέσει ως «όργανο» υπερ της νεολαίας με σκοπό την καλυτέρευση της κοινωνίας με όχημα τον αθλητισμό.

Ο κος Κουλουμάς με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Ζαχαριάδηγια την στήριξη αλλά και συνεργασία που έχουν αναπτύξει στον τομέα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.