Ράλι Φθιώτιδος 2019: Σε γνώριμα λημέρια θα αγωνιστεί ο Πέτρος Παντελή

Μπορεί φέτος να μην διεξάγετε Ράλι Ακρόπολις, όμως οι “Ακροπολικές” ειδικές που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φετινού Ράλι Φθιώτιδος μάζεψαν 31 συμμετοχές. Μια εξ αυτών είναι των δικών μας Πέτρου Παντελή/Πάμπου Λαού οι οποίοι με το Mitsubishi Lancer EVO10 θα επιδιώξουν να πλασαριστούν όσο ψηλότερα γίνετε στη γενική κατάταξη.

Ο αγώνας ξεκινά το βράδυ του Σάββατου 15 Ιουνίου με την Πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας, αμέσως μετά την απονομή στον ίδιο χώρο του 9ου Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα για πληρώματα και θεατές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η μάχη των Κεχαγιά Γιώργο – Τσαούσογλου Μάριο (Ford Fiesta R5), με τους περσινούς πρωταθλητές Μπαντούνα Ιωάννη – Σούκουλη Κωνσταντίνο (Mitsubishi Lancer EVO V / VI), για την κατάκτηση της νίκης αναμένεται συγκλονιστική. Στην εξίσωση της νίκης και ενός καλού αποτελέσματος θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και πληρώματα με μεγάλη εμπειρία και ταχύτητα στις χωμάτινες συνθήκες που βρίσκονται στις συμμετοχές της μεγάλης κατηγορίας. Ανάμεσα τους και οι δικοί μας όπως προαναφέραμε Πέτρος Παντελή – Λάος Πάμπος (Mitsubishi EVO X),που πάνε στο Ράλλυ Φθιώτιδος μετά από δύο χρόνια και τη συμμετοχή τους το 2017.

Στην F2,οι πρωτοπόροι Άκρατος Ιωάννης – Άκρατος Ευάγγελος (Peugeot 208 VTI 125), θα παλέψουν με τους “EL NAK Jr” – Βίγκο Ανδρέα (Renault Sport), για την επικράτηση της νίκης. Οι Μποζιονέλος Ιωάννης – Παναρίτης Ευάγγελος (Ford Escort RS 2000), θα κυνηγήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην ίδια κατηγορία προσφέροντας θέαμα σε όσους βρεθούν στις Ειδικές Διαδρομές της Φθιώτιδας.

Πολύ ωραίες μάχες και έντονο ανταγωνισμό αναμένουμε στις μικρότερες κατηγορίες C4, C5 και C6 με τα πληρώματα να μάχονται στο όριο για την νίκη και ένα καλό αποτέλεσμα θέλοντας να κερδίσουν ταυτόχρονα και το χειροκρότημα των θεατών.

RF 2019_ ITINERARY – _V3

RFG_2019-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ_Final

Δ.Τ