Ράλι σπριντ Λεμεσού: Preview

Την Κυριακή στη Λεμεσό συνεχίζετε ο τρίτος γύρος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ταχύτητας, με όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς να δίνουν το παρόν τους. Οι 51 συμμετοχές αποτελούν πόλο έλξης για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και παράλληλα αποτελούν ρεκόρ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή Ύψωνα, στον ίδιο χώρο όπου έγιναν οι αγώνες πέρσι και πρόπερσι, σε μια διαδρομή όπου υπάρχουν αρκετά θεαματικά κομμάτια που μπορούν να παρακολουθήσουν οι θεατές. Η έναρξη του αγώνα αναμένετε να είναι στις 10 η ώρα με την δοκιμαστική διαδρομή και μετά θα ακολουθήσουν οι δυο χρονομετρημένες.

Ο πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Νικόλας Γεωργίου, με τις φετινές του επιδόσεις είναι και όχι άδικα το φαβορί για επικράτηση. Μετρά ήδη τρείς νίκες σε ισάριθμους αγώνες ταχύτητας, εκ των οποίων η τελευταία στον αγώνα trial που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου και μέχρι στιγμής μοιάζει ασταμάτητος. Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ο νεαρός Ηλίας Πιερή έχει όλα τα φόντα για μια καλή παρουσία, η οποία σε συνδυασμό με ένα καλό αποτέλεσμα θα του τονώσει το ηθικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η μέχρι τώρα ανοδική του πορεία μόνο τυχαία δεν είναι και η δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα μιλά από μόνη της.

LARNACA RALLYSPRINT 6MAR2016 (301) (Αντιγραφή)

Ανάμεσα στους οδηγούς που παραδοσιακά έχουν καλά αποτελέσματα είναι και οι Μάριος Παναγιώτου, Κυριάκος Ιωαννίδης και ο Γιάννος Ιωαννίδης. Ο τελευταίος είναι ακόμα ένα νεαρό ταλέντο, ο οποίος δείχνει να έχει αρκετή ταχύτητα για να μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα τους πιο έμπειρους οδηγούς. Βαθμολογικά σε αυτό τον αγώνα ίσως δούμε ανακατατάξεις, καθώς η συμμετοχή οδηγών που παραδοσιακά συμμετέχουν σε αγώνες ράλι μπορεί να ανακατέψει την τράπουλα.

Στην κατηγορία αυτοκινήτων με κίνηση στους δυο τροχούς αναμένετε ακόμα μια συναρπαστική μάχη μεταξύ των Parelis Junior και Μιχάλη Σοφοκλέους. Οι δυο τους στον προηγούμενο αγώνα στη Λάρνακα έδωσαν ωραίες μάχες προς όφελος βέβαια των θεατών. Δεν ξεγράφονται βέβαια και οι Σωκράτης Παπαναστασίου, Χρυσόστομος Παντελή και Αντρέας Χαραλάμπους.

Από τον αγώνα δεν λείπουν και τα θεαματικά cross car των Θωμά, Μιλτιάδους και Γεωργίου τα οποία με τις πλαγιολισθήσεις δίνουν ωρα ίο χρώμα και άπλετο θέαμα στους θεατές.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές ο αγώνας είναι εις μνήμη των μελών της Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού Λάμπρου Γεωργίου και Νίκου Νεάρχου.

STARTING LIST LIMASSOL SPRINT 2016