Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γιάννης Παπαδημητρίου!

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε στο Ολυμπιακό Ράλλυ ο Γιάννης Παπαδημητρίου και με αυτή του την επίδοση στέφεται αυτομάτως Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2020! Με τον Γιώργο Πολυζώη στο δεξί μπάκετ του Skoda Fabia Rally2 Evo και τη στήριξη της RS200 Motor Oil, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του, κερδίζοντας και τις έξι ειδικές διαδρομές του αγώνα!

Ο αγώνας εκτυλίχθηκε σε δύο ειδικές διαδρομές στην περιοχή της Ηλείας, με τη μία μάλιστα να διέρχεται από το εξαιρετικής ομορφιάς δρυόδασος της Φολόης. Οι Παπαδημητρίου-Πολυζώης πίεσαν από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή του αγώνα, χτίζοντας διαφορά ασφαλείας από τους αντιπάλους τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν επαναπαύτηκαν, οδήγησαν ταχύτατα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κερδίζοντας όλες τις διαδρομές. Η τελική διαφορά από τους διώκτες τους άγγιξε τα τρία λεπτά, δείγμα της ανωτερότητας του πληρώματος της RS200 Racing! Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι στιγμής φέτος έχουν πετύχει τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές του πρωταθλήματος και συνάμα παραμένουν αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες.

Επόμενος σταθμός για το πλήρωμα θα είναι το Φθινοπωρινό Ράλλυ στις 8 Νοεμβρίου και στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και από τον συνοδηγό, Γιώργο Πολυζώη!