Παγκύπριο Πρωτάθλημα Roadrace 2020-2021 – 3ος Αγώνας: Νικητές οι Μωυσής Ατζάμη και Παναγιώτης Αντωνίου

Την Κυριακή 11 Απριλίου διεξήχθη ο τρίτος αγώνας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Roadrace στην πίστα Achna Speeway υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Ο αγώνας ήταν κομβικής σημασίας για τους διαγωνιζόμενους καθώς ήταν ο προτελευταίος του πρωταθλήματος και η συγκομιδή βαθμών για υλοποίηση των στόχων ήταν καθοριστικός παράγοντας για τη συνέχεια.

Δυο κατηγορίες περιλάμβανε ο αγώνας της Κυριακής, την SUPER STOCK 1000 και την SUPER STOCK 600.

Στην κατηγορία SUPER STOCK 1000 ξεχώρισε η μάχη μεταξύ του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Αντώνη Μουζουρόπουλου και του Παναγιώτη Αντωνίου.

Οι δυο τους τα έδωσαν όλα με τον Αντωνίου να καταφέρνει να επικρατεί και στα δυο σκέλη. Ο Μουζοτρόπουλος έμεινε δεύτερος και στις δυο περιπτώσεις ενώ ακολούθησε στην τρίτη θέση ο Μάριος Ξενή όντας τρίτος και στα δυο σκέλη, με τον Μάριο Πετρίδη να μένει τέταρτος τόσο στα δυο σκέλη όσο και στη γενική κατάταξη.

Στη βαθμολογία, ο Αντώνης Μουζουρόπουλος εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο καθώς είναι πρώτος με 144 βαθμούς. Ο Παναγιώτης Αντωνίου είναι δεύτερος με 128 βαθμούς και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Μάριος Πετρίδης με 114 βαθμούς.

Στην κατηγορία SUPER STOCK 600 ο Μωυσής Ατζάμη ήταν ασυναγώνιστος. Έχοντας καταιγιστικό ρυθμό και στα δυο σκέλη δε δυσκολεύτηκε να φύγει με τους 50 βαθμούς από την AchnaSpeedway και παράλληλα να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του.

Ο Peter Slater με μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στα δυο σκέλη ολοκλήρωσε τον αγώνα δεύτερος γενικής, με τον Κώστα Αντωνίου να συμπληρώνει τις θέσεις του βάθρου με τερματισμούς 4-2.

Ο Μωυσής Μωυσέως πλασαρίστηκε τέταρτος με τερματισμούς 4-3 και ο Αλέξανδρος Μανώλη ολοκλήρωσε πέμπτος με τερματισμούς 5-5.

Στη βαθμολογία ο Μωυσής Ατζάμη προηγείται με 142 βαθμούς και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Ο Κώστας Αντωνίου είναι δεύτερος με 122 βαθμούς και τρίτος είναι ο Μωυσής Μωυσέως με 106 βαθμούς.

Ο τέταρτος και τελευταίος αγώνας για τη σεζόν 2020-2021 θα διεξαχθεί σε κατοπινό στάδιο και σε ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας.

Φωτογραφίες: Μιχάλης Κοντογιώργης/Joshua Infanti