Πρωτάθλημα Karting – IAME Series Cyprus: Νικητές οι Jacob Zaval και Άντης Λούτσιος στο δεύτερο αγώνα

Το Πρωτάθλημα Karting IAME Series Cyprus συνεχίστηκε την Κυριακή 10 Απριλίου στην πίστα Daytona με τον δεύτερο αγώνα υπο την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

Οι IAME Series Cyprus είναι ένας νεοσύστατος θεσμός στην Κύπρο και αποτελείται από δυο κατηγορίες, την ΜΙΝΙ και τη Senior. Οι νεαροί που αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στην πίστα έγιναν μεγάλες μάχες με στόχο βέβαια τη νίκη.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ αυτός που πρώτευσε ήταν ο Jacob Zaval ενώ μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν και οι Georgies Χριστοδούλου και Boris Blokhin, οι οποίοι τερμάτισαν στη δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στο πρώτο από τα δυο σκέλη ο Χριστοδούλου ήταν αυτός που πήρε πρώτος την καρό σημαία  και τον ακολούθησαν οι Jacob Zaval και Boris Lokhin. Στο δεύτερο σκέλος ο Zaval κατάφερε να κερδίσει, με τους Χριστοδούλου και Lokhin να συμπληρώνουν το βάθρο.

Στην κατηγορία Senior ο Andys Λούτσιος ήταν ο μεγάλος νικητής. Δεύτερος ολοκλήρωσε ο Εύης Λουκά και τρίτος ο Αντρέας Παντελή.

Ο Άντης Λούτσιος ήταν ασυναγωνίστος και στα δυο σκέλη καταφέρνοντας να κερδίσει και τα δυο. Στο πρώτο σκέλος δεύτερος ολοκλήρωσε ο Εύης Λουκά και τρίτος ο Μιχάλης Ευαγγέλου, ενώ στο δεύτερο σκέλος πίσω από του Λούτσιο τερμάτισαν οι Εύης Λουκά και Ανδρέας Παντελή.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 15 Μαΐου και πάλι στην πίστα Daytona.