Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting 2020 – 3ος & 4ος Αγώνας: Επανήλθε δριμύτερος ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στην πίστα Daytona η δεύτερη αγωνιστική συνάντηση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting, με διοργανωτή την επιτροπή Karting υπο την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.

Στη δεύτερη αγωνιστική συνάντηση έγιναν ο 3ος και 4ος αγώνας και έτρεξαν οι κατηγορίες MINI, OPEN και KZ2.

Τρία χρόνια αποχής από τους αγώνες μπορεί να ακούγονται πολλά όμως όπως απέδειξε ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου στον αγώνα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Η επάνοδος του Ευθυμίου στην αγωνιστική δράση συνδυάστηκε με νίκη και στους δυο αγώνες, γεγονός που έδωσε νέο χρώμα στο πρωτάθλημα καθώς προστέθηκε ακόμα ένας διεκδικητής για τη νίκη.

Ο περσινός πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χριστοδουλίδης τερμάτισε και στους δυο αγώνες δεύτερος, ενώ ο νικητής της πρεμιέρας Χρήστος Δημητρίου έμεινε και στις δυο περιπτώσεις τρίτος. Ο Στέλιος Κυθρεώτης ολοκλήρωσε και στους δυο αγώνες τέταρτος και ο Ανδρέας Αλεξάνδρου πέμπτος.

Στη βαθμολογία ο Χρήστος Δημητρίου εξακολουθεί να προηγείται είναι όμως ισόβαθμος με τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη. Με τη διπλή νίκη που πέτυχε, ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου ανέβηκε τρίτος γενικής και πλέον το πρωτάθλημα αποκτά νέο ενδιαφέρον.

 

Από νίκη σε νίκη καλπάζει η Tara Laconico στην κατηγορία ΟΡΕΝ. Αναδείχθηκε νικήτρια τόσο στον τρίτο όσο και στον τέταρτο αγώνα και απέκτησε προβάδισμα 20 βαθμών από το δεύτερο στη βαθμολογία. Δεύτερος τερμάτισε στον πρώτο αγώνα και τρίτος στο δεύτερο ο Κωνσταντίνος Λοΐζου ενώ ο Γιώργος Γεωργίου στον πρώτο αγώνα δεν τερμάτισε και στο δεύτερο ολοκλήρωσε δεύτερος.

Στην κατηγορία ΜΙΝΙ οι νεαροί πιλότοι έτρεξαν για πρώτη φορά φέτος. Ο Georgie Χριστοδούλου κέρδισε και τους δυο αγώνες ενώ με ισάριθμες δεύτερες θέσεις ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ευέλθων Γλυκής. Από μια τρίτη και μια τέταρτη θέση μοιράστηκαν οι Γιάννης Zaitsev και Γιώργος Τιλλιρίδης, με τον Νεόφυτο Ζήνωνος στην πρώτη παρουσία στο πρωτάθλημα να τερματίζει πέμπτος.

Η επόμενη αγωνιστική συνάντηση είναι με αυξημένο συντελεστή βαθμολογίας. Το 1.25 δίνει την ευκαιρία στους πρωταγωνιστές να μαζέψουν βαθμούς οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Στάθης Ευσταθίου

Βαθμολογία & Αποτελέσματα 3ου & 4ου αγώνα