Νικητές στο Ράλλυ Φθιώτιδος οι Παπαδημητρίου – Πολυζώης με την υποστήριξη της RS200!

Το πλήρωμα της RS200 Racing επικράτησε και στο δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Πολυζώη αυτή τη φορά στη θέση του συνοδηγού κέρδισαν με το Skoda Fabia R5 Evo στα χρώματα της RS200 MotorOil το πολύ σκληρό φέτος Ράλλυ Φθιώτιδος.

Η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή του αγώνα λίγο πριν την εκκίνηση, ανάγκασε τους οργανωτές να ακυρώσουν την Μοσχοκαρυά, τη μία από τις δύο ειδικές του αγώνα που υπέστη σοβαρές καταστροφές και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνοντας τρεις φορές σε αυτό την ειδική Δίβρη. Η σκληρότητα της συγκεκριμένης ειδικής δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους συμμετέχοντες, αφού οι κοφτερές πέτρες της προκάλεσαν πολλά κλαταρίσματα στα πληρώματα.

Tο πλήρωμα της RS200 Racing απέφυγε τις κακοτοπιές κερδίζοντας και τις τρεις ειδικές του Ράλλυ Φθιώτιδος, με αποτέλεσμα να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η μεγάλη εμπειρία του Γιάννη Παπαδημητρίου από αγώνες σε όλο τον κόσμο ήταν καταλυτική ώστε να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα και την αξιοπιστία. Με τον Γιώργο Πολυζώη στο πλευρό του, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για τις συνθήκες του αγώνα, φύλαξαν αυτοκίνητο και ελαστικά στα κακά κομμάτια και πρόσθεσαν ακόμα μια νίκη στην πλούσια συλλογή τους. Η δεύτερη σερί νίκη του Παπαδημητρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων Ράλλυ τον καθιστά αυτόματα μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε: “Οι συνθήκες του αγώνα ήταν πολύ απαιτητικές για όλα τα πληρώματα, με πολλή λάσπη στο δεύτερο μισό της διαδρομής. Είναι πολύ θετικό που ο αγώνας πραγματοποιήθηκε, παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία, έστω με μια Ειδική Διαδρομή. Ο συναγωνισμός που αντιμετωπίσαμε από 5 αξιόλογα πληρώματα με αυτοκίνητα κατηγορίας R5 ήταν έντονος. Εμείς οδηγήσαμε μυαλωμένα, αφού η διαδρομή ήταν γεμάτη πέτρες, προσπαθώντας να διατηρήσουμε μια απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους μας και τα καταφέραμε”.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στο πλήρωμα της RS200 Racing για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ελπίζοντας πως οι στόχοι της ομάδας θα πραγματοποιηθούν!