ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΤΟΚΡΟΣ ΕΚΟ – SILKOLENE – 4ος Αγώνας: Η συνέχεια στην MXPRO

Ο τέταρτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross ΕΚΟ-SILKOLENE είναι προ των πυλών. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το πρωτάθλημα συνεχίζετε στην πίστα MXPRO με διοργανωτή τον Όμιλο Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Στο αγωνιστικό μέρος, η νίκη του Χρίστου Τσαγγαρά στον προηγούμενο αγώνα στην κατηγορία ΜΧ1 προσέδωσε νέο ενδιαφέρων και στην MXPRO στόχος είναι μια ακόμα νίκη.

Ο περσινός πρωταθλητής Χρύσανθος Γεωργίου θα επιδιώξει να επανέλθει στις επιτυχίες και η μεταξύ τους μονομαχία είναι αυτή που θα μαγνητίσει για ακόμα μια φορά τα βλέμματα.

Στην κατηγορία ΜΧ2 μεγάλο φαβορί είναι ο Άριστος Γεωργίου. Ο πρωταθλητής είναι αήττητος μέχρι στιγμής και δύσκολα ή εύκολα θα φύγει από τον τέταρτος αγώνα με τους 50 βαθμούς της νίκης.

 

Χωρίς προγνωστικά είναι η κατηγορία MXOPEN αφού μέχρι στιγμής σε τρείς αγώνες μετράμε τρείς διαφορετικούς νικητές. Αρκετοί αναβάτες έχουν τα φόντα για να κερδίσουν και τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν ο νικητής του προηγούμενου αγώνα Χρίστος Ευσταθίου, ο Κώστας Γιάγκου και ο Pieter Izak Brink, χωρίς βέβαια να υποτιμούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Στην κατηγορία MX3 OVER η νίκη του Μαρίνου Τσαγγαρά τον διατήρησε πρώτο στην βαθμολογία έχοντας ανοίξει παράλληλα την απόσταση από τους διώκτες του. Η μονομαχία με τον Σάββα Σάββα είναι σημαντική αφού ο τελευταίος πρέπει να κερδίσει για να διατηρηθεί στο κυνήγι του τίτλου.

Αμφίρροπη χαρακτηρίζετε η μάχη μεταξύ του Θεόφιλου Ελμοχάμετ και του Ανδρέα Παπαδόπουλου στην κατηγορία MX85. Τα μεταξύ τους αποτελέσματα κρίνονται στις λεπτομέρειες αφού και οι δυο είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Επιπρόσθετα με τους προαναφερθέντες θα τρέξει και ο Ισραηλινός Oran Ohana, νικητής του προηγούμενου αγώνα στην Μακούντα.

Στην ΜΧ65 θα αγωνιστούν οι Λοΐζος Καμέρης και Γιώργος Δημητρίου και o Σέργιος Παουλλής.

Η νίκη του Ανδρέα Χρυσοστόμου στον προηγούμενο αγώνα στην κατηγορία MX OPEN FREE άνοιξε την όρεξη για περισσότερα. Αγωνιζόμενος εντός έδρας θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες του και κυριότερος αντίπαλος του αναμένεται να είναι ο Adam Doroszkiewicz, ενώ για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί ο Ισραηλινός Eliko Ohana.

Στην κατηγορία MX VETERAN η αναμέτρηση μεταξύ του Αρτέμη Καρατσιόλη και του Ανδρέα Μιχαήλ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δυο ισοβαθμούν στην βαθμολογία και θέλουν διακαώς τη νίκη που αν έρθει χωρίς ισοβαθμία ένας εκ των δυο θα μείνει μόνος πρώτος.

Ο αγώνας της Κυριακής ξεκινά στις 9:30 με τα δοκιμαστικά και ακολουθούν τα δυο σκέλη όλων των κατηγοριών. Οι απονομές θα γίνουν στο χώρο της πίστας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.