Πέντε χρόνια εγγύηση σε όλα τα νέα μοντέλα Range Rover, Defender και Discovery

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 όλα τα νέα μοντέλα Range Rover, Defender και Discovery θα προσφέρονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η πρωτοβουλία της Jaguar/Land Rover για επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων ακόμα δύο χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα – ό,τι έρθει πρώτο. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες θα προστατεύονται για πέντε χρόνια από την εγγύηση και θα συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ποτέ.

Η επέκταση της εγγύησης σε πέντε χρόνια στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών και ιδιοκτητών κατά την περίοδο κάλυψης, επιτρέποντας επίσης τόσο στους ιδιώτες χρήστες όσο και στους εμπορικούς φορείς να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, οι πελάτες των Range Rover, Defender και Discovery θα απολαμβάνουν επίσης συνδεσιμότητα InControl Remote για πέντε χρόνια ή 150.000 χιλιόμετρα, παρέχοντας πρόσθετη ευκολία και βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – ταιριάζοντας με τις σύγχρονες εμπειρίες πολυτέλειας που στοχεύει να παρέχει η JLR.

Η επέκταση της πρόσβασης στη συνδεσιμότητα InControl Remote θα είναι επίσης διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου για όλα τα καινούρια μοντέλα. Επιτρέπει στους χρήστες να αλληλοεπιδρούν με το όχημά τους εύκολα και εντελώς φυσικά, ακόμα και από απόσταση. Η εφαρμογή για smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε την υπολειπόμενη στάθμη καυσίμου και την κατάσταση φόρτισης, καθώς και για να δείτε αν οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ανοιχτά ή κλειστά. Το InControl Remoteβελτιστοποιεί επίσης τη βοήθεια στο δρόμο και στέλνει αυτόματα κλήση ανάγκης αν χρειαστεί.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της JLR για την Ευρώπη, Dmitry Kolchanov δήλωσε: «Με την εισαγωγή μιας νέας πενταετούς εγγύησης για τη JLR σε όλη την Ευρώπη, επιδεικνύουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και την εστίασή μας στην εξυπηρέτησης προς τον πελάτη. Η στρατηγική μας είναι πλήρως επικεντρωμένη στον πελάτη, και αυτό πρέπει να συνεπάγεται επιπλέον αίσθηση ασφάλειας για όσους σκέφτονται να επιλέξουν ένα Range Rover, Defender ή Discovery».

Η νέα πενταετής εγγύηση της JLR θα ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές από την 1η Σεπτεμβρίου, αυξάνοντας την ποιότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Ευρώπη.