Πάτησε χώμα το Renault Rally3 του Πέτρου Παντελή

Η αναμονή έφτασε στο τέλος. Ο διακαής πόθος του Πέτρου Παντελή να τρέξει στο Ράλι Ακρόπολις μπορεί να μην πραγματοποιήθηκε, όμως στο επερχόμενο Cyprus Rally θα τον δούμε πίσω από το τιμόνι του ολοκαίνουργιου Renault Clio Rally3 RS.

Το αυτοκίνητο παραλήφθηκε μόλις χθες και σήμερα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα Κυπριακά χώματα. Ο Πέτρος Παντελή και ο συνοδηγός του Πάμπος Λαός πήραν μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες του Renault και ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση ήταν εμφανές στο πρόσωπο του οδηγού.

Σε γρήγορη διαδρομή στην περιοχή Κόσιης, το Renault Clio ήταν εντυπωσιακό αφήνοντας σαν πρώτη εντύπωση πλήρως ικανοποιημένο τον Πέτρο Παντελή για την επιλογή.

 

Πλέον, το πλήρωμα θα ολοκληρώσει τις αναγνωρίσεις αύριο και με την ολοκλήρωση των τελευταίων ρυθμίσεων στο αυτοκίνητο θα κατευθυνθεί αύριο το απόγευμα στο παλιό Δημαρχείο Λευκωσίας δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας για την εκκίνηση του αγώνα.

Οι στόχοι του δίδυμου είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και στις 12 ειδικές διαδρομές του αγώνα θα τα δώσουν όλα για μια θέση στην πρώτη πεντάδα.