Ο Mick Schumacher θα κάνει δοκιμές με τη Ferrari στο Bahrain

Ο Mick Schumacher είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη Formula 1, όπου θα κάνει δοκιμές με την ομάδα της Ferrari μετά τον αγώνα στο Bahrain.


Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τα πλάνα της Ferrari για τεστ στο Shakir, πηγές αποκάλυψαν ότι ο Schumacher έχει προγραμματίσει να οδηγήσει για την ομάδα την Τρίτη, ενώ ακολούθως θα οδηγήσει και για την Alfa Romeo την επόμενη μέρα.


Ο Mick Schumacher, υιός του εφτά φορές πρωταθλητή Michael, δεν έχει οδηγήσει αυτοκίνητο Formula 1 προηγουμένως. Οδήγησε όμως τη Benetton του 1994 με την οποία έτρεχε ο πατέρας του σε αγώνα επίδειξης στο Spa πριν από δυο χρόνια.


Το πρόγραμμα του Schumacher αυτή τη βδομάδα είναι γεμάτο, καθώς πέραν από το ντεμπούτο του στη Formula 1 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Bahrain και στη Formula 2. Μετά τους δυο αγώνες στη Formula 2, ο Schumacher θα περάσει τη Δευτέρα στα γκαράζ της Ferrari, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για να οδηγήσει για πρώτη φορά την SF90 την Τρίτη.

Ο Schumacher από το χειμώνα είναι μέλος του Ferrari Driver Academy, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula 3.