Ο Meeke δεν θα τρέξει στην Πολώνια

Ο Kris Meeke δεν θα τρέξει στον επόμενο γύρο του WRC που θα γίνει στην Πολωνία και αντικαταστάτης του θα είναι ο Andreas Mikkelsen.

Το νούμερο ένα οδηγός της Citroen δεν έκανε την ιδανική αρχή στη σεζόν, καθώς μέχρι στιγμής μετρά μια νίκη στο Μεξικό και από κει πέρα αποχωρήσεις σε Μόντε Κάρλο, Σουηδία και Αργεντινή. Στον τελευταίο αγώνα που έγινε στη Σαρδηνία, ο Meeke έτρεχε στην πρώτη θέση όπου για ακόμα μια φορά αποχώρησε μετά από έξοδο και φαίνεται ότι αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μέχρι στιγμής οι Meeke/Nagle μετρούν μόλις 27 βαθμούς στη σεζόν τους οποίους μάζεψαν από το Μεξικό (25) και από την power stage στη Σουηδία (2). Με τη συγκομιδή αυτή βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας 114 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Sebastian Ogier και 16 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλο τους στη Citroen, Craig Breen.

Μετά τα συνέχει ανεπιτυχή αποτελέσματα ζητήσαμε από τον Kris να μην τρέξει στην Πολωνία είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Yves Matton. O Kris το δέχτηκε αυτό αντιλαμβανόμενος ότι γίνετε για το καλό της ομάδας και τον ευχαριστούμε γι΄αυτό. Αυτό το διάλειμμά θα τον βοηθήσει να γεμίσει τις μπαταρίες και να αποφορτιστεί από την πίεση ούτως ώστε να είναι έτοιμος για την Φιλανδία. Πέρσι κέρδισε εκεί έχοντας πολύ καλή απόδοση και ευελπιστούμε να επιστρέφει δριμύτερος.