Ο Kopecky θέλει και άλλες νίκες στο ERC

Ο Jan Kopecky σκοπεύει να συνεχίσει να κυνηγάει την επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, μετά που κατάφερε να πετύχει την 13η του νίκη στο Barum Czech Rally πριν μια εβδομάδα.

Ο Kopesky, ήταν πρωταθλητής του ERC το 2013 και φέτος είχε επικεντρωθεί στους δύο του στόχους, το πρωτάθλημα Τσεχίας αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την ομάδα της Skoda Motorsport. Εντούτοις δεν σκοπεύει να σταματήσει να διαγωνίζεται στον αγώνα της πατρίδας του τα επόμενα χρόνια, επιμένοντας ότι το κίνητρο του είναι πιο ισχυρό από ποτέ.

“Δεν χρειάζομαι περισσότερα κίνητρα γιατί είναι ένας πραγματικά απολαυστικός αγώνας ράλι και πάντα το απολαμβάνω,” είπε ο Τσέχος οδηγός. “Για όσο είμαι υγιής και επιτυχημένος θα συνεχίσω να συμμετέχω στον συγκεκριμένο αγώνα για όσο διάστημα μπορώ.”

Για το ρεκόρ των έξι νικών που ο ίδιος κατέχει ο Kopecky πρόσθεσε “Ήταν ένα πολύ μακρύ Σαββατοκύριακο και δεν κατάφερα να κοιμηθώ ούτε εγώ όσο θα ήθελα. Ήταν ένας πραγματικά σκληρός αγώνας αλλά οι διοργανωτές κατάφεραν να διοργανώσουν τον τέλειο αγώνα. Επίσηςι οι θεατές σε όλες τις ειδικές διαδρομές ήταν εξαιρετικοί. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό τον αγώνα.