Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ERC Ladies Molinaro είναι χαρούμενη που τερμάτισε στο Zlin

Η Tamara Molinaro, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος ERC Ladies, καθώς μετά από μεγάλη προσπάθεια η Ιταλίδα κατάφερε να ολοκληρώσει με τερματισμό τον αγώνα Barum Czech Rally Zlin.

Η Molinaro η οποία διαγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον καινούργιο της συνοδηγό Giovanni Bernacchini, ήταν στην πρωτοπορία του αγώνα στην Τσεχία για το πρωτάθλημα ERC Ladies μέχρι που παρουσιάστηκε πρόβλημα με το σύστημα υδραυλικής υποβοήθησης, το οποίο την έριξε στην δεύτερη θέση στην κατηγορία της.

Εντούτοις καταφέρνοντας να φτάσει στην ράμπα του τερματισμού η διαφορά από την δεύτερη στην κατάταξη Emma Falcon παραμένει στου 54 βαθμούς με δύο αγώνες να απομένουν.

“Ήταν πιθανότατα ο πιο δύσκολος αγώνας που έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα, είπε η 19χρονη οδηγός. “Οι ειδικές διαδρομές εδώ ήταν απίστευτα στενές, λερωμένες αλλά ταυτόχρονα γρήγορες. Την Κυριακή αντιμετωπίζαμε ακόμη προβλήματα με την υδραυλική υποβοήθηση, αλλά είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που καταφέραμε να φέρουμε το Adam R2 στην ράμπα του τερματισμού διατηρώντας την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ERC Ladies.

Η Molinaro θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί στον τοπικό της αγώνα στην Ιταλία, επόμενο σταθμό του πρωταθλήματος ERC, το Rally di Roma Capitale το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15-17 Σεπτεμβρίου.