Ο Edouard Boulanger είναι ο νέος συνοδηγός του Nasser Al-Attiyah για το ράλι Dakar και τα Rally Cross-country

Χώρισαν οι δρόμοι του Nasser Al-Attiyah και του Mathieu Baumel, με τον Καταρινό οδηγό να εξηγεί τους λόγους.

«Δεν είναι μια νέα πρόκληση με τον Τζιοβάνι. Ήταν μαζί μου πολύ καιρό και πήραμε μαζί το πρωτάθλημα αρκετές φορές. Φέτος αποφάσισα να τον έχω ξανά. Για μένα, δεν λειτουργούσε πραγματικά όπως ήθελα με τον Mathieu. Ωστόσο, έχουμε καλές σχέσεις και τώρα είναι ελεύθερος. Έχω επίσης την απόφασή μου για τον επόμενο συνοδηγό για το Dakar και cross-country, ο οποίος θα είναι ο Edouard Boulanger.

Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν θα κάνουμε άλλα ράλι. Θα τρέξουμε στην Μέση Ανατολή και, στην περίπτωση του χορηγού Visit Qatar, νομίζω ότι θέλουν να έχουν τρεις ή τέσσερις αγώνες στο WRC, ίσως στο WRC2. Ίσως η Πορτογαλία, η Σαρδηνία, ή Ελλάδα, βασικά αυτές που μου αρέσουν. Θα είμαστε επίσης πολύ απασχολημένοι και με το νέο πρόγραμμα της Dacia.

Μετά από αρκετούς μήνες με το αυτοκίνητο cross-country, οδήγησα ξανά το Polo και μετά από 30 χιλιόμετρα δοκιμών προσαρμόστηκα και αλλάξαμε πολλά πράγματα, μόνο για να είμαι σίγουρος και να κάνω μια καλή αρχή για το Ράλι Κατάρ. Τελικά ο αγώνας δεν πήγε όπως θα θέλαμε όμως τον αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε» είπε ο Nasser Al-Attiyah.