Ο Dani Sordo ανανέωσε με τη Hyundai

H Hyundai Motorsport ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Dani Sordo και έτσι ο Ισπανός θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2018. Ο Sordo έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση της Hyundai Motorsport στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς μαζί με τον συνοδηγό του Marc Marti βοήθησαν την ομάδα να βελτιωθεί σημαντικά από το ντεμπούτο που έκαναν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2014.

Οι Ισπανοί συνέβαλαν στο ιστορικό 1-2 της ομάδας στο ράλι Γερμανίας πριν από δυο χρόνια και είχαν ακόμα ένα τερματισμό στο πόντιουμ στο ράλι Ισπανίας το 2015. Το πλήρωμα ήταν συχνά ανάμεσα στους γρηγορότερους συνδυασμούς τη φετινή χρονιά και κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πρώτο τους βάθρο για φέτος τερματίζοντας δεύτεροι στη Γερμανία.

2016 FIA World Rally Championship / Round 07 / Rally Poland // June 30 - July 03, 2016 // Worldwide Copyright: Hyundai Motorsport

Ο αγωνιστικός διευθυντής Michel Nadan είπε: Είμαστε ευχαριστημένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον Daniκαθώς θέλουμε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στο WRC και τα επόμενα χρόνια. Από το 2014 που βρίσκετε μαζί μας οDani ήταν ουσιώδες μέλος της ομάδας. Έχει κίνητρα και είναι συνεπείς βοηθώντας μας να αναπτύξουμε τα αυτοκίνητα μας τόσο εντός όσο και εκτός αγώνων. Είχαμε αρκετές ευτυχισμένες αναμνήσεις μαζί συμπεριλαμβανομένου και του εκπληκτικού αποτελέσματος το περασμένο σαββατοκύριακο. Τώρα βλέπουμε μπροστά για να συνεχίσουμε να έχουμε θετική εξέλιξη στο μέλλον.

Ο Dani Sordo συμπλήρωσε: Η Hyundai Motorsport είναι σαν την οικογένεια μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα δυο χρόνια. Ήμουν στην ευχάριστη θέση να βοηθήσω την ομάδα στα πρώτα της βήματα και να την κάνουμε διεκδικητή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος μου είναι να παλεύω για τη νίκη σε κάθε αγώνα και με αυτή την ομάδα νομίζω είναι εφικτό. Έχουμε μέχρι στιγμής την πιο επιτυχημένη σεζόν σαν ομάδα και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα μέχρι το τέλος της σεζόν.