Ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας τιμά τη μνήμη αυτών που προσέφεραν

Ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας δεν ξεχνά. Αυτό το απέδειξε αρκετές φορές όμως φέτος λόγω και των 50χρονων του Συνδέσμου αποφάσισε όπως τιμήσει τη μνήμη αυτών που προσέφεραν τόσο στο άθλημα όσο και στο Σύνδεσμο με ένα διαφορετικό τρόπο.

Αρχικά το φετεινό Λάρνακα Ακρόπολις Ράλλυ είναι εις μνήμη του Πέτρου Λαού, ο οποίος εκτός από διαγωνιζόμενος διετέλεσε και πρόεδρος του Συνδέσμου για δέκα χρόνια.

Πέραν τούτου, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως η κάθε ειδική διαδρομή είναι εις μνήμη σημαντικών ανθρώπων οι πρόσφεραν στον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Έτσι η ειδική διαδρομή του Σαββάτου TOFALLI Construction & Development Αβδελλερό είναι εις μνήμη του Πρόδρομου Γεωργίου και η δεύτερη ειιδκή της ημέρας, η MMEC Audit Solutions Κελιά είναι εις μνήμη του Ανδρέα Τρικωίτη. Η ειδική διαδρομή KLIMACONTROL Κοτσιάτης την Κυριακή είναι εις μνήμη του Νεκτάριου Ανδρονίκου και η ειδική διαδρομή APKKOURTELLAS MOTORSPORT Σταυροβούνι, επίσης την Κυριακή, είναι εις μνήμη του Τάκη Πέτρου.

Όσον αφορά την υπερειδική διαδρομή, την SMARTWAYMOTORS SSS by Athos Nikiforou, πέραν του ότι είναι εις μνήμη του Άθου Νικηφόρου, στο νικητή της τελευταίας ειδικής του Σαββάτου θα δοθεί ξεχωριστό έπαθλο εις μνήμη του Άθου Νικηφόρου.