Ο Σταύρος Γρύλλης στο King of Europe

Μετά από ένα διάλειμμα στα μέσα της σεζόν, οι οδηγοί θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από ποτέ, καθώς προετοιμάζονται για το δεύτερο μισό της σειράς Pro, Pro2 και Queen of Europe!

Για τον 6ο αγώνα του 2018 επιστρέφουμε στη Γερμανία για να δούμε το DTM, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Federal Tire King of Europeτο 2016, κάτι που αναμφισβήτητα θα είναι ένα άλλο τρελό θέαμα, καθώς κάποιοι από τους καλύτερους οδηγούς στην Ευρώπη αγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο καθώς ωθούν για να ανεβούν στην κατάταξη των σειρών.

Αυτή η πίστα εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας ωθεί τους οδηγούς στα όριά τους καθώς πηγαίνουν πόρτα πόρτα, αποφεύγοντας τις παγίδες που βρίσκονται σε αναμονή εκεί όπου και τα μικρότερα λάθη στοιχίζουν!

Για εμάς ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για τον λόγoότι εκτός απο τους Ελλαδίτες Χρίστο Χαντζαρά (νικητή του αγώνα στις Σέρρες για το περσινό King of Nations και πρωταθλητή Ελλάδος) και  τον Τάκη Κωνσταντάρα, παρουσία θα δώσει ένας δικός μας οδηγός.

Ο νεαρός Σταύρος Γρύλλης αν και Ελλαδίτης στην καταγωγή, ανδρώθηκε οδηγικά στην χώρα μας. Σε συζήτηση που είχαμε μαζί του μας ανάφερε ότι θα τρέξει την φετινή χρονιά στον αγώνα της Γερμανίας όπως επίσης και σε αυτόν της Αυστρίας και θα κλήσει την χρονιά του με τον αγώνα στις Σέρρες. Ο νεαρός Σταύρος αν και δεν έτρεξε την φετινή χρονιά στο Κυπριακό πρωτάθλημα, δεν ξεχνά την βοήθεια που είχε απο το Power Drift Club, την Achna Speedway και το νησί μας. Δεν ξέχασε και δεν θα ξεχάσει ποτέ την βοήθεια που είχε απο το νησί μας και θέλησε μέσω της ιστοσελίδας μας να ευχαριστήσει του πάντες που στάθηκαν στο πλευρό του στην όλη του προσπάθεια.

Συνεχίζοντας ο νεαρός Σταύρος μας ανάφερε ότι θα ήθελε πραγματικά να δώσει το παρών του στου Κυπριακούς αγώνες αλλά το οικονομικό ήταν τροχοπαίδι στην προσπάθεια τους αυτή. Την οικονομική υπέρβαση για να πραγματοποιήσει την παρουσία του στο King Of Europe στηρίζουν οι χορηγοί του, οι οποίοι είναι οι RTMG Performance, Tountas Garage, Extreme Performance Tyres Greece, Axotechniki, TGS Parts, Achna Speedway και Raskos AE, τους οποίους ευχαριστεί για την στήριξη τους γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να δηλώσει παρών.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Σταύρο και ότι καλύτερο στην προσπάθεια του για διάκριση.

Κέιμενο-Μιχάλης Κοντογιώργης

Φωτογραφίες-Αντρέας Αποστολίδης-Μιχάλης Κοντογιώργης