Ο Πρωταθλητής Κύπρου στο ERC 2022

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο φετινός Πρωταθλητής των αγώνων ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο εξωτερικό.

Οι συζητήσεις πήραν και έφεραν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου και τελική απόφαση μετά απο συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC) είναι η παρουσία του πρωταθλητή μας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.  Μία παρουσία η οποία θα είναι πλήρως χορηγημένη με το πλήρωμα να τρέχει με τα Κυπριακά Χρώματα αλλά και χορηγούς το Υφιπουργείο Τουρισμού αλλά και εταιρείες οι οποίες θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια.

Το πρωτοποριακό πλάνο θα ανακοινωθεί σύντομα απο τη Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου σε δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο μήνα. Σε αυτή αναμένουμε να γίνουν ακόμη δύο ανακοινώσεις, οι οποίες θα αφορούν την προσπάθεια για προσέλκυση νέων οδηγών στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα θα δημιουργηθεί πρωτάθλημα νέων οδηγών στα πρότυπα του Junior ERC και WRC με τον πρωταθλητή σε αυτή την κατηγορία να έχει το δικαίωμα να τρέξει την επόμενη χρονιά με αυτοκίνητο κατηγορίας R5.

Εμείς αναμένουμε με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις της νέας διοίκησης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου η οποία έδειξε απο την αρχή να μπαίνει δυναμικά.