Ο Πάμπος Χαραλάμπους επιστρέφει, όπως πάντα με πρωταγωνιστικούς στόχους!!!

Ένας χρόνος εκτός αγώνων ήταν πολύς. Ο Πάμπος Χαραλάμπους επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και επιστρέφει δυνατά. Ο πολυπρωταθλητής Drift θα είναι παρόν στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift 2022 στο μπάκετ του ροζ BMW.

Όχι όμως του γνωστού BMW Ε30 καθώς ο Χαραλάμπους γύρισε σελίδα και με την ομάδα της Filippos Car Service ετοίμασαν ένα καινούργιο αγωνιστικό, το οποίο είναι και πάλι στο ροζ σήμα κατατεθέν, είναι και πάλι BMW, όμως το νέο αυτοκίνητο είναι ένα M4.

Το BMW Μ4 πέρασε από δοκιμές, ετοιμάστηκε το set up και πλέον μετρά αντίστροφα για την πρώτη του παρουσία στην πίστα σε αγώνα πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift απέχει μόλις μια βδομάδα, καθώς το επόμενο Σάββατο εκατοντάδες ίπποι είναι έτοιμοι να κάψουν ελαστικά και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να κινηθούν με μεγάλες γωνίες, όπως προστάζει άλλωστε και η πλαγιολίσθηση.

Με το νέο αυτοκίνητο ο Πάμπος Χαραλάμπους είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο και η παρουσία του αναμένεται να αυξήσει τον ανταγωνισμό, αφού οι μνηστήρες για τη νίκη θα αυξηθούν.

Προτού όμως γίνει αυτό, ο Πάμπος Χαραλάμπους και οι συντελεστές της ομάδας, παρουσίασαν σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου το BMW M4 με το οποίο θα πορευτούν στους αγώνες στην πλατεία του παλιού λιμανιού Λεμεσού, στην παρουσία επισήμων, χορηγών, φίλων του οδηγού και όχι μόνο.

Ο κατά κόσμον “Taliban” συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους, τους οποία η παρουσία ήταν μαζική για να δουν από κοντά τον αγαπημένος τους οδηγό αλλά και το νέο αυτοκίνητο.

Η αποκάλυψη έγινε στις 12:30 και αναμφίβολα το νέο project μαγνήτισε τα βλέμματα με τους εξαιρετικούς χρωματισμούς και την συνολική του παρουσία η οποία προμηνύει μεγάλες μάχες μόλις μπει στην πίστα.

Ο Πάμπος Χαραλάμπους σε δηλώσεις του ανέφερε, «Το αυτοκίνητο μας “βασάνισε” λίγο όμως φτάσαμε στην τελική ευθεία, το τελειοποιήσαμε και είναι πανέτοιμο για να ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα όπου έχουμε μεγάλες προσδοκίες και υψηλούς στόχους. Πάμε δυνατά στη νέα σεζόν.»