Ο Μιχάλης Πάμπουκκας σε αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross

Ο τρείς φορές πρωταθλητής Κύπρου στην κατηγορία MX2, θα δώσει το παρών του μετά απο πρόσκληση της KTM Ελλάδος στον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2020.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου στην πίστα Προσοτσάνης στη Δράμα. Ο Μιχάλης Πάμπουκκας θα διαγωνιστεί στην κατηγορία MX1 για πρώτη φορά αφού τις τρείς προηγούμενες φορές που έτρεξε με την Ομάδα της TM (έχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα), συμμετείχε στην κατηγορία MX2.

Σε δηλώσεις του ο νεαρός πρωταθλητής μας ανάφερε ότι στόχος είναι να μαζέψει εμπειρίες απο ένα αγώνα με υψηλού επιπέδου διαγωνιζόμενους, αλλά και να δει απο κοντά πως λειτουργούν επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα. Εάν έρθει το θετικό αποτέλεσμα είναι ευπρόσδεκτο αλλά δεν είναι αυτοσκοπός.

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει τους χορηγούς και υποστηρικτές της προσπάθειας του, οι οποίοι είναι οι KedrisConstructions LTD, Moto 24, Σάββα Κων/νου Λακαταμίτη και Υιοι, TW Tool Warehouse, Τυροκομείο Πάμπουκκα, Motul, Bike Alert, Gerasimos Constructions LTD, Motorian Man, Ε & Μ Κακκις BROS Μεταλλικές Κατασκευές, M.S.S.C. LTD, MotoHouse, Physio & Kinisis, Το Στέκκι Του Μαρίνου, Techno Mousse, Ευτυχία – Μάριος Ηροδότου, Αntreas Poupas NEW LOOK BY Maria Pampoukka, Michalis Psillos, Ταβέρνα Ελαιαστρο, Ο Parperis sou και την Πάμπουκκας & Υίοι. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τον συγκεκριμένο αγώνα.