Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στο Tour of Cyprus 2021

Κατά την διάρκεια του Tour Of Cyprus, πρώτου φετινού αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, αυτή τη φορά σε διαφορετικό ρόλο από ότι τον συνηθίσαμε.

Ο πρωταθλητής μας, δεν βρέθηκε στην γνωστή του θέση στο τιμόνι ενός αγωνιστικού NASCAR, αλλά στα σέρβις του ξάδερφου του αλλά και του θείου του οι οποίοι ήταν διαγωνιζόμενοι.

Ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη που έχει για το άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού απο οποιοδήποτε πόστο. Να μην ξεχνάμε ότι είναι και ενεργό μέλος της οργάνωσης «Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού». Τη φετινή χρονιά θα τον δούμε αγωνιζόμενο για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο EuroNASCAR στο τιμόνι ενός Ford Mustang όπου την περσινή χρονιά ήταν τέσσερις φορές στην πρώτη 5αδα και έξι στην πρώτη 8αδα, σε σύνολο δέκα αγώνων, τερματίζοντας τέταρτος στη γενική́ κατάταξη και δεύτερος στο Rookie Trophy.

Δεν μπορούμε να το κρύψουμε ότι θα θέλαμε να τον δούμε αγωνιζόμενο σε κάποιο αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος ράλι, αφού είμαστε σίγουροι ότι το αστείρευτο του ταλέντο θα λάμψει!!

Μιχάλης Κοντογιώργης