Η Unicars προσφέρει το Volkswagen Τ-Cross από €17.900, αυτόματο

Η Volkswagen συνεχίζει ακάθεκτη την παγκόσμια επίθεση της στην κατηγορία των SUV. Τη δημοφιλέστερη κατηγορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία σήμερα. Μια επίθεση που ξεκίνησε ουσιαστικά από τα Touareg και Tiguan και συνεχίστηκε με τα συμπαγή SUV T-Roc και T-Cross. Μοντέλα τα οποία γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία στην χώρα μας και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του Κύπριου καταναλωτή. Ιδιαίτερα για το VW T-Cross το οποίο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της κυβέρνησης για το μήνα Ιανουάριο, ανέβασε το μερίδιο στην κατηγορία του από το 6.8% στο εντυπωσιακό 15.8%. Αυτό μεταφράζεται σε μια αύξηση της τάξης του 132%.

Αριθμοί που αποδεικνύουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την προτίμηση του αγοραστικού κοινού στα αυτοκίνητα της Unicars αλλά και στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales που προσφέρει με συνέπεια η εταιρεία στους πελάτες της.

Η εταιρεία Unicars, , θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οδηγούς να γνωρίσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του VW T-Cross, προσφέρει το μοντέλο στην εκπληκτική τιμή των €17.900 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού. Μαζί και τα πέντε χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Το Volkswagen T-Cross είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει, στυλ, πρακτικότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και οικονομία, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του. Παράλληλα, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός SUV, με την πρακτικότητα στην κίνηση, την άνεση και την εργονομία. Στο τελευταίο θα πρέπει να τονίσουμε και τη συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φθάνει μέχρι και τα 1.281 λίτρα!.

Το T-Cross διαθέτει ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος παλαιότερα ήταν χαρακτηριστικό αυτοκινήτων υψηλότερων κατηγοριών. Το μοντέλο προσφέρεται με επιλογή δύο turbo κινητήρων βενζίνης απόδοσης  110 και 150 ίππων.