Ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας για το ηλεκτρικό Volvo XC40

Η Volvo Cars επανεξετάζει ριζικά την αυτοκινητιστική ψυχαγωγία στο ηλεκτρικό Volvo XC40. Με το Android, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας προσφέρει στους πελάτες πρωτοφανή εξατομίκευση, βελτιωμένα επίπεδα διαισθητικότητας και νέα ενσωματωμένη τεχνολογία και υπηρεσίες της Google. Ο Όμιλος Volvo Car είναι η πρώτη εταιρεία που συνεργάζεται με την Google για την ενσωμάτωση ενός συστήματος πληροφοριών ψυχαγωγίας που τροφοδοτείται από την Android, με ενσωματωμένο το Google Assistant, τους Χάρτες Google και το Google Play Store.

Το ηλεκτρικό XC40 είναι επίσης το πρώτο Volvo που θα λαμβάνει ενημερώσεις λογισμικού και λειτουργικού συστήματος ασύρματα, τοποθετώντας τη Volvo Cars στην πρωτοπορία των υπηρεσιών που συνδέονται με την αυτοκινητοβιομηχανία.

«Σας προσφέρουμε την ίδια εμπειρία στο αυτοκίνητό σας που συνηθίζετε στο τηλέφωνό σας, αλλά προσαρμόζεται για ασφαλή αλληλεπίδραση κατά την οδήγηση. Και με την εισαγωγή ενημερωμένων αναβαθμίσεων για τα πάντα, από τη συντήρηση έως τα εντελώς νέα χαρακτηριστικά, το αυτοκίνητο μπορεί να παραμείνει τόσο φρέσκο όσο τα άλλα ψηφιακά προϊόντα σας, πάντα με τα τελευταία και μέγιστα χαρακτηριστικά» λέει ο Henrik Green, Chief Technology Officer της Volvo Cars.

Fully electric Volvo XC40 introduces brand new infotainment system

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Android Automotive OS είναι ότι είναι ένα λειτουργικό σύστημα Android γνωστό σε εκατομμύρια προγραμματιστές, προσαρμοσμένο να τρέχει στο αυτοκίνητο. Η τεχνολογία και οι υπηρεσίες που δημιουργούνται από τους προγραμματιστές της Google και της Volvo Cars ενσωματώνονται στο αυτοκίνητο, ενώ μέσω του Google Play Store θα είναι διαθέσιμες πρόσθετες εφαρμογές μουσικής και πολυμέσων βελτιστοποιημένες και προσαρμοσμένες για χρήση σε αυτοκίνητο. Ο Βοηθός Google επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν τα πράγματα μόνο με τη φωνή τους για λειτουργίες μέσα στο αυτοκίνητο, όπως ο έλεγχος της θερμοκρασίας, ο καθορισμός προορισμού, η αναπαραγωγή της αγαπημένης μουσικής και των podcasts σε εφαρμογές όπως το Spotify και η αποστολή μηνυμάτων. Αυτή η ενσωμάτωση συμβάλλει στη μείωση της απόσπασης του οδηγού, βοηθώντας τους οδηγούς να κρατήσουν τα χέρια τους στο τιμόνι και τα μάτια στο δρόμο. Ο Βοηθός Google σας επιτρέπει επίσης να αλληλεπιδράτε με τις συσκευές smart-home από το αυτοκίνητό σας Volvo.

Τα κλασικά Volvo On Call όπως προθέρμανση του αυτοκινήτου σας σε μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα, εξεύρεση του αυτοκινήτου σας σε ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης, απομακρυσμένο κλείδωμα και ξεκλείδωμα και διανομή αυτοκινήτου μέσω ψηφιακού κλειδιού περιλαμβάνονται επίσης για να γίνει ακόμη πιο άνετη η εμπειρία σας.Το πλήρως ηλεκτρικό XC40 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στις 16 Οκτωβρίου.