Οι συμμετοχές του Monster Energy FIM Motocross of Nations 2023

Η Infront moto Racing παρουσίασε τη λίστα συμμετοχών με τις ομάδες του  φετινού Monster Energy FIM Motocross of Nations 2023, που θα διεκδικήσουν το Chamberlain Trophy στις 6,7 και 8 Οκτωβρίου.

Η ιστορική πίστα του Ernée στην Γαλλία θα φιλοξενήσει ξανά το Monster Energy FIM MXoN μετά την τελευταία έκδοση το 2015 όταν τότε η ομάδα της Γαλλίας κατέκτησε το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της εντός έδρας

Η πίστα στο Ernée είναι από τις πιο εμβληματικές και εγγυάται ότι θα παρουσιάσει συναρπαστικό θέαμα στο πλήθος που θα πάει στον αγώνα. Ο ανταγωνισμός αναμένετε σκληρός αφού συμμετέχουν συνολικά 39 ομάδες.

Αρκετές από αυτές έχουν τα φόντα να το κατακτήσου με την περσινή νικήτρια ομάδα της Αμερικής να ετοιμάζετε να υπερασπιστεί τον τίτλο της με τους Aaron Plessinger, τον R.J Hampshire και τον Christian Craig να είναι οι τρείς αναβάτες που αποτελούν την αποστολή. Το έργο τους αναμφίβολα θα είναι δύσκολο ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι Αμερική έχει να κερδίσει στην Ευρώπη από το 2011.

Εκ των φαβορί για νίκη είναι και η οικοδεσπότρια Γαλλία  αλλά και η Αυστραλία. Οι Γάλλοι διαθέτουν μια δυνατή τριάδα που αποτελείται από τους Romain Febvre, Maxime Renaux και Tom Vialle, ενώ η ομάδα της Αυστραλίας πάει στο Ernée με μια δυνατή σύνθεση που αποτελείται από τον Dean Ferris και τα αδέρφια που αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημά στις ΗΠΑ αυτή τη σεζόν, τους Hunter. και ο Jett Lawrence, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την 5η περσινή θέση κερδίζοντας το πρώτο τρόπαιο για την Αυστραλία.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι διεκδικητές φέτος όπως οι jago Geets, Liam Everts και Lucas Coenen από το Βέλγιο, ενώ η νεαρότερη ομάδα φέτος είναι αυτή της Γερμανίας αποτελούμενη από τους Ken Roczen, Simon Laengenfelder και Tom Koch. Επίσης η Ιταλία έχει ψηλές βλέψεις με τους Alberto Forato, Andrea Adamo και Mattia Guadagnini να αποτελούν την ομάδα, με την Ισπανία από τελούμενη από τους Jorge Prado, Ruben Fernandez και David Braceras και την Ολλανδία με συμμετέχοντες τους Glenn Coldenhoff, Kay de Wolf, Calvin Vlaanderen να έχουν επίσης πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Δείτε τη λίστα συμμέτοχών με όλες τις ομάδες και τους αναβάτες που θα αγωνιστούν στο φετινό του Monster Energy FIM Motocross of Nations.