Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου ο Άντρος Αντωνίου

Την Τετάρτη 02 Αυγούστου και ώρα 19:00 έγινε η εκλογική γενική συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου στο Ολυμπιακό Μέγαρο Λευκωσίας.

Υποψήφιοι για την θέση του προέδρου ήταν οι Κώστας Μιχαηλίδης και Άντρος Αντωνίου. Οι εκλογές έγιναν παρουσία 28 αντιπροσωπων  των σωματείων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 12 ψήφοι για τον Κώστα Μιχαηλίδη και 16 ψήφοι για τον επίτιμο Πρόεδρο του Power Drift Club Άντρο Αντωνίου ο οποίος θα είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας για την επόμενη τετραετία.

Σε δηλώσεις του ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου μας ανάφερε “Πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για την συνεισφορά σας στα αθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου αλλά και για τα ωραία άρθρα που γράφετε.  Γυρίζουμε μια νέα σελίδα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και κάνουμε το λεγόμενο «Restart».  Έχω επιλέξει ένα δυνατό διοικητικό συμβούλιο με γνώστες του αθλήματος και θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την Ομοσπονδία εκεί που της αξίζει, χωρίς προβλήματα.  Όλοι είμαστε για το άθλημα δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με κανένα και πρέπει η πολιτεία να μας αναγνωρίσει και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτούς τους θαυμάσιους αγώνες που κάνουμε εδώ και τόσα χρόνια.  Πρέπει να συνεχίσουμε”.

Εμείς να συγχαρούμε τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και να του ευχηθούμε να καταφέρει να φέρει την ενότητα και ηρεμία στο άθλημα του μηχανοκίνητου που το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.