Με EVO10 οι Γιώργος Νέστωρος-Γιάννος Καλλής

Όντας απόντες για ένα χρόνο, ο Γιώργος Νέστωρος και ο συνοδηγός του Γιάννος Καλλής επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση φέτος αναβαθμισμένοι.

Οι πρωταθλητές στην κατηγορία RCS2 το 2019 από φέτος θα διαγωνίζονται στην κατηγορία RC2 στο μπάκετ ενός MitsubishiLancer EVO10. Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο αποχής από τους αγώνες, ξεκινούν το 2021 έτοιμοι για νέες διακρίσεις.

Στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, το Tour of Cyprus, θα έχουν απέναντι τους παλιούς γνώριμους και δυνατούς ανταγωνιστές. Οι περσινοί πρωταθλητές στην κατηγορία Χριστοδούλου-Ξενοφώντος είναι το πλήρωμα που οι υπόλοιποι πρέπει να κερδίσουν όμως δυνατοί αντίπαλοι αναμένεται να είναι και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, οι Αντωνίου-Πιερή, Ρούσος-Κωνσταντίνου, Παφίτης-Βασιλείου και Μιχαηλίδης-Λαός.

 

Το αγωνιστικό έχει ρυθμιστεί και είναι έτοιμο για το δύσκολο διήμερο που ακολουθεί στα βουνά της ορεινής Λευκωσίας. Το Mitsubishi Lancer EVO10 έχει “ντυθεί” στα χρώματα των λιπαντικών ENEOS, με τους υπόλοιπους χορηγούς, την εταιρία GNN, CZGarage και VP Racing Fuels να έχουν δεσπόζουσα θέση στο αυτοκίνητο.

Το πλήρωμα έχει πλέον ωριμάσει όσον αφορά τους αγώνες και είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις στην καριέρα του.