Με νέα χρώματα οι Κωνσταντίνος και Μάριος Παύλου

Νέα σεζόν, νέα χρώματα, ίδιοι στόχοι. Οι αδερφοί Κωνσταντίνος και Μάριος Παύλου είναι έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά για να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Οι δυο ταχύτατοι οδηγοί αγωνίζονται με ένα Mitsubishi Lancer EVO7 στο πρωτάθλημα ταχύτητας και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία RCS2. Το 2021 ξεκινά με αλλαγές στο σχεδιασμό εξωτερικά του αυτοκινήτου καθώς πλέον θα κυριαρχεί το μπλε αφού το EVO7 “ντύθηκε” στα χρώματα της εταιρίας Καποδίστριας, με κύριο χορηγό τα λιπαντικά Valvoline.

Οι Κωνσταντίνος και Μάριος Παύλου δε χρειάζονται συστάσεις. Τα δυο αδέρφια αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα ταχύτητας και η ανοδική τους πορεία φαίνεται από τα αποτελέσματα, με τον Κωνσταντίνο να αγωνίζεται παράλληλα και στους αγώνες ράλι καθώς είναι ο συνοδηγός του Χρήστου Δημοσθένους.

«Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στην εταιρία Καποδίστριας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς από φέτος θα είναι ο κύριος χορηγός στο αυτοκίνητο,» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παύλου.

Απομένουν τέσσερις ημέρες για την έναρξη του πρώτου αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και οι στόχος των Κωνσταντίνου και Μάριου είναι να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία RCS2 και να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά μπορούν στη γενική κατάταξη.