Η Swiss Energy συνοδοιπόρος στο πρωτάθλημα ταχύτητας με τους Δημήτρη και Ηλία Πιερή

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν τον πρώτο αγώνα ταχύτητας του 2021 του πρωταθλήματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να συνομιλήσουμε με τους Δημήτρη και Ηλία Πιερή, οι οποίοι μας παρουσίασαν το νέο χορηγό στα αγωνιστικά τους.

Πρόκειται για την Swiss Energy και τις βιταμίνες Cosmetic που από τη φετινή χρονιά θα είναι συνοδοιπόροι με τους δυο αθλητές.

Οι Δημήτρης και Ηλίας Πιερή, πατέρας και γιός, δε χρειάζονται συστάσεις. Θεωρούνται και όχι άδικα απο τους θεαματικότερους οδηγούς στο Κυπριακό πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας και οι στόχοι τους σε κάθε αγώνα είναι πρωταγωνιστικοί.

Ο Δημήτρης κατέκτησε την περσινή χρονιά την 3η θέση γενικής στο πρωτάθλημα ταχύτητας και παράλληλα ολοκλήρωσε τρίτος στην κατηγορία RCS2, ενώ ο νεαρός Ηλίας έτρεξε μόνο στο OFA Sprint έχοντας πολύ καλή παρουσία.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά το φετινό πρωτάθλημα απο τον πρώτο αγώνα αν θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, να είμαστε τουλάχιστο στην πρώτη τριάδα,» ανέφερε ο Δημήτρης Πιερή προσθέτοντας, «απο κεί και πέρα θα βλέπουμε αγώνα με αγώνα ξεχωριστά με στοχο το πρωτάθλημα. Θα τρέξουμε και στους αγώνες Trial ενώ παράλληλα θα με βλέπετε δίπλα από τον Σταύρο Αντωνίου στους αγώνες Ράλι. Στο Trial θα προσπαθήσουμε να έχουμε το περσινό σερί όπου χάσαμε μόνο απο τον Σίμο Γαλαταριώτη, τον οποίο δεν μπορούσαμε να συναγωνιστούμε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ηλίας: «Στόχος για την φετινή χρονιά είναι να πάω όσο το δυνατό καλύτερα με το αγωνιστικό και τις νέες του ρυθμίσεις. Θα προσπαθήσω να επικρατήσω του πατέρα μου μετά απο πολύ καιρό και επίσης θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Σε ερώτηση μας αν θα έχουμε οικογενειακή κόντρα πατέρα και γιού μας είπαν:

«Φυσικά, το φετινό πρωτάθλημα θα είναι καθαρά ανταγωνιστικό», με τον Δημητρή να παραδέχεται ότι θα είναι η μεγαλύτερη του χαρά αν τελικά ο νεαρός Ηλίας καταφέρει να τον κερδίσει.

Όσον αφορά τους χορηγούς και υποστηρικτές μας ανάφεραν:

«Τη φετινή χρονιά έχουμε την χαρά να έχουμε ένα νέο χορηγό, ένα φίλο απο τα παλιά που με στήριξε σε πολύ καλές αλλά και σε δύσκολες εποχές. Μετά την απόκτηση της αντιπροσωπείας των Swiss energy και των βιταμινών Cosmetic, αποφάσισε να μας βοηθήσει. Σίγουρα όποιος μπαίνει στον χώρο του μηχανοκίνητου και χορηγεί για εμάς είναι μεγάλη βοήθεια για το εξαιρετικά δύσκολο έργο που έχουμε να επιτελέσουμε και τα τρέχων έξοδα που έχουμε. Μαζί με το νέο χορηγό έχουμε και αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό μου και την περσινή χρονιά με πρώτο και κύριο τον Α.Ψάλτη και την ENEOS Rally Team, που μας στηρίζουν τα τελευταία 4-5 χρόνια, τον φίλο Ντίνο με την εταιρεία AK autoparts, τον Χρίστο Φασαρία με την βενζίνη Synoko καθώς και τους Αντώνη και Σταύρο που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να αγωνιζόμαστε, μαζί επίσης με το θείο μου τον Γιάννο ο οποίος αναλαμβάνει τα μηχανικά του αυτοκινήτου.»

Εμείς θα θέλαμε κλείνοντας να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον νέο πρωτάθλημα και αναμένουμε με αγωνία την οικογενειακή κόντρα.