Μανώλης Κουλουμάς: Ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία εκλογής προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Υποψήφιοι για την προεδρία ήταν ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος Ανδρέας Τσουλόφτας και ο Μανώλης Κουλουμάς.

Ο Μανώλης Κουλουμάς με 24 ψήφους υπέρ έναντι 9 είναι από σήμερα και για τα επόμενα δυο χρόνια ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ο Μανώλης Κουλουμάς δε χρειάζεται συστάσεις. Όντας γνώστης του αντικειμένου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα και συνώνυμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού από πολύ νεαρή ηλικία ήταν στις επάλξεις και πέρασε από διάφορα πόστα τόσο στους αγώνες όσο και στη διοίκηση, είτε σαν οδηγός, είτε σαν μέλος λέσχης είτε σαν μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Σαν διαγωνιζόμενος είχε αρκετές συμμετοχές στους αγώνες ράλι και ταχύτητας με κορυφαία στιγμή στην καριέρα του το πρωτάθλημα ταχύτητας το 2002. Από κει και πέρα ανέδειξε πρωταθλητές με την αγωνιστική του ομάδα, την COOL MOTORSPORT, ενώ συμμετείχε και σε αγώνες εξωτερικού.

Την επόμενη διετία ο Μανώλης Κουλουμάς έχει την ευθύνη να συνεχίσει το δύσκολο έργο των προκατόχων του και να αντιπροσωπεύσει επάξια όλους τους αθλητές και παράγοντες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, ειδικότερα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανεύουμε με τα πολλά προβλήματα που προκαλεί η πανδημία.