Λίστα συμμετοχών Monster Energy FIM Motocross of Nations 2022

Η Infront Moto ανακοίνωσε τη λίστα συμμετοχών των ομάδων που θα αγωνιστούν στο φετινό Monster Energy FIM Motocross of Nations, το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου.

Το μεγάλο αυτό γεγονός επιστρέφει στην Αμερική και στη θρυλική πίστα του RedBud στο Μίσιγκαν, οικοδεσπότη της διοργάνωσης το 2018 όπου η Γαλλία είχε κερδίσει τότε τον πέμπτο τίτλο της.

Μεταξύ 34 διαφορετικών ομάδων, ένα από τα φαβορί για να κερδίσουν το φετινό αγώνα είναι η ομάδα της Αμερικής με αναβάτες τους Eli Tomac, Justin Cooper και Chase Sexton, οι οποίοι θα επιδιώξουν να σπάσουν το 11χρονο ξόρκι και να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή.

Η Ιταλία με τους Antonio Cairoli, Andrea Adamo και Mattia Guadagniniέχουν επίσης βλέψεις για τη νίκη όπως και η Γαλλία, η οποία φαίνεται αρκετά δυνατή αποτελούμενη από τους Maxime Renaux, Marvis Masquin και Dylan Ferrandis.

Οι Ολλανδοί με αναβάτες τους Glenn Coldenhoff, Kay de Wolf και Calvin Vlaanderen, όπως και η Αυστραλία με αναβάτες τους MitchEvans, Hunter Lawrence και Jett Lawrence, στοχεύουν επίσης στις κορυφαίες θέσεις.

Στο φετινό Monster Energy FIM MXoN θα αγωνιστούν δυο νέες ομάδες. Πρόκειται για την FIM Latin America με τους Marco Atezana, Yarod Vargas και Frankin Noguera και την FIM Europe με τους BencePergel, Julius Mikula και Pavlo Kizlyak.