Κωνσταντίνος Σιώφερος: “Πάτησε” χώμα το δεκάρι!!

Η αναμονή για τον Κωνσταντίνο Σιόφερο έλαβε τέλος. Οι πολύμηνες προετοιμασίες του νέου πρότζεκτ, ενός Mitsubishi Lancer Evo X ολοκληρώθηκαν και το αυτοκίνητο είναι ετοιμοπόλεμο για το νέο πρωτάθλημα.

Από το Evo VI που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Σιόφερο στους αγώνες ράλι, πλέον θα τον παρακολουθούμε με ένα Mitsubishi Lancer Evo X, το καινούργιο αγωνιστικό που ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμο να γράψει αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Μετά από ενδελεχείς τελευταίες εξετάσεις, το αυτοκίνητο “πάτησε’ χώμα το προηγούμενο Σάββατο για το πρώτο δυνατό τεστ εν όψη και της νέας αγωνιστικής περιόδου του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Σε γρήγορη πεδινή διαδρομή, ο Κωνσταντίνος Σιοφερος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει γρήγορα και να δει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, με το οποίο θα αγωνίζεται στην κατηγορία RC2.

Ο νεαρός έχει την ταχύτητα και αναμένεται μετά την εξοικείωση με το νέο αυτοκίνητο να είναι εκ των πρωταγωνιστών στην κατηγορία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο αυτοκίνητο. Εννοείται καμία σχέση με το Evo VI, η όλη του συμπεριφορά είναι φανταστική και τα δεδομένα τόσο στην εκκίνηση όσο και στο φρενάρισμα είναι εντελώς διαφορετικά από ότι έχω συνηθίσει και πρέπει να προσαρμοστώ. Επίσης οι αναρτήσεις παρόλο που είναι πολύ καλές, εντούτοις σε αυτό τον τομέα επικεντρωθήκαμε στις δοκιμές όπου κάναμε αρκετές ρυθμίσεις. Πρώτη επίσημη δοκιμή είναι στον πρώτο αγώνα ταχύτητας, ενώ το βάπτισμα του πυρός θα γίνει στο EastSafari Rally, πρώτο αγώνα ράλι της σεζόν», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σιόφερος.