Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου: Με Evo VII συνεχίζει την αγωνιστική του καριέρα

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, πρωταθλητής στην κατηγορία ράλι RCS2 κατά την περσινή περίοδο, έκανε την επόμενη κίνηση στην αγωνιστική του καριέρα, καθώς αντικατέστησε το Mitsubishi LancerEvo III με ένα Mitsubishi Lancer Evo VII.

Πίσω από το τιμόνι του Evo III o Κωνσταντίνου έδειξε πολύ καλά στοιχεία καταφέρνοντας να είναι ανταγωνιστικός στους τέσσερις αγώνες που έτρεξε το 2022, όπου κατάφερε να τερματίσει σε όλους στο βάθρο, μετρώντας μάλιστα και μία νίκη.

Στο μπάκετ του Evo VII ο Κωνσταντίνου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κατηγορία RCS 2 και συνοδηγός του θα είναι ο Λένος Νικολάου, όπου μαζί θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Η αρχή για το νεοσύστατο πλήρωμα θα γίνει από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ράλι την ερχόμενη βδομάδα, το East SafariRally, όπου θα δοκιμαστούν στις πολύ γρήγορες ειδικές διαδρομές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, τόσο αυτοί όσο και το αγωνιστικό.

Χορηγοί στη νέα αγωνιστική σελίδα του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου είναι οι Mc Marble Lab και Rc Suspension οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια του γρήγορου και συνάμα πολύ θεαματικού οδηγού.