ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 30/10/2018

Με την παρουσία αρκετών πρωτοκλασάτων ονομάτων και αρκετούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού διεξήχθει η προκαθορισμένη συνάντηση που οργάνωσε ο Κ.Σ.ΑΘ.Α.Α. με σκοπό την παρουσία και ενημέρωση τους από τον Προεδρο του Κ.Σ.Α (κ. Αντωνη Μηχαηλίδη) και τον Πρόεδρο της Κ.Ο.Α (κ.Μαριο Πουλλιτα) για τα προβλήματα και για τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα, όσο αφορά τους αγώνες/πρωταθλήματα αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Δυστυχώς λίγες ώρες πριν από την συνάντηση ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του πεθερού του Προέδρου του Κ.Σ.Α, και ο οποίος μας ενημέρωσε ότι θα ήταν αδύνατο να παραστεί στην συνάντηση γεγονός που το θεωρούμε απολύτως φυσιολογικό και με την ευκαιρία του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ερχόμενοι τώρα στην απουσία του προέδρου της Κ.Ο.Α, η οποία εξόργισε όλους τους παρευρισκόμενους, γιατί για εμάς δεν ήταν απλά μια απουσία, αλλά και μια απόφαση του Δ.Σ της Κ.Ο.Α να μην παραστεί κανένας από το Διοικητικό Συμβούλιο της και κατά συνέπεια και οι πρόεδροι των Σωματείων Μελών της κάθε επαρχίας, και που είχαμε καλέσει , να μην μπορούν να παρευρεθούν. Με αυτήν την συμπεριφορά δείχνει ξεκάθαρα για ακόμα μια φορά την αδιαφορία, και έλλειψη σεβασμού, τόσο προς τον Σύνδεσμο μας αλλά ακόμα περισσότερο και προς τον κάθε ένα αθλητή ξεχωριστά.

Μετά από διεξαγωγή μιας εντελώς ανοικτής και ωφέλιμης συζήτησης που ακολούθησε, μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, κατέληξε σε μια ομόφωνη απόφαση. Αποφασίστηκε το ότι και να υπάρξει συμφωνία ασφάλισης των αγώνων εκ μέρους της Κ.Ο.Α. , κανένας από εμάς δεν επιθυμεί να τρέχει και να λαμβάνει μέρος σε αυτούς, εάν αυτοί δεν είναι αγώνες πρωταθλήματος κοινής αποδοχής και από τον Κ.Σ.Α, και κατ’επεκταση της Διεθνούς αναγνώρισης και περιβολής, αλλά και από την Ομοσπονδία Κ.Ο.Α, όπως ήταν αρχικά και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος του 2018, και ότι κανένας από εμάς δεν έχει την διάθεση να ζήσει και να επιτρέψει τον διχασμό και να επιστρέψει στα προβλήματα που είχαμε πριν από λίγα χρόνια. Διαπιστώσαμε από την συζήτηση ότι προσωπικές αντιπαραθέσεις και λάθος χειρισμοί αμφοτέρων έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις των 2 φορέων και θεωρούμε ότι σε αυτό το στάδιο πρέπει να ζητηθεί η παραίτηση του υφιστάμενου Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, γιατί τέτοιες συμπεριφορές και χειρισμοί, δεν αρμόζουν σε κανέναν, πόσο μάλλον προς στους αθλητές των αγώνων, που για να λαμβάνουν μέρος στο άθλημα που τόσο αγαπούν, ξοδεύουν σε αρκετές περιπτώσεις ολόκληρες περιούσιες.

Στο τέλος της συνάντησης επιλέχτηκε μια επταμελής ομάδα η οποία αποτελείτε από τους: Αντρέας Τσουλοφτας , Μανωλης Κουλουμας , Προδρομος Προδρομου, Αντωνης Χειλημηντρης, Κωσταντινος Τελεβαντος , Χριστος Λιμνιωτης και Γιωργος Εγγλεζος και που θα αναλάβουν το έργο δράσης και ενημέρωσης των μελών και Δ.Σ. των Σωματείων όλων των επαρχιών με σκοπό να δημιουργηθεί ένα νέο Δ.Σ της Κ.Ο.Α με άτομα που θα μπορέσουν να προχωρήσουν και να εκσυγχρονίσουν το άθλημα, να του ανεβάσουν επίπεδο, και να το οδηγήσουν σε επαγγελματικά πρότυπα, και που να είναι ικανά και έμπειρα να λύσουν τα προβλήματα του αθλήματος, μέσα από σωστές κινήσεις και συλλογικότητα και όχι με ακραίες θέσεις να τα διογκώνουν περισσότερο.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ .